Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

''ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ''. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ !!! [ video ]

Μετά τις αποκαλύψεις περί συναλλαγής του με τον πρωθυπουργό για τη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας,ο Κώστας Πατέρας «ξαναχτυπά» εξαπολύοντας «ρουκέτες» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον οποίο «χρεώνει» ότι «τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα». Έχουν χάσει «τα αυγά και τα καλάθια» οι πολίτες αυτής της χώρας, μ’ όσα αναπάντεχα έρχονται, σχεδόν καθημερινά στη ζωή τους, ως πολιτική καταιγίδα.
Δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν και που να σταματήσουν μ’ όσα τραγελαφικά και τραγικά δημιουργεί η υποτιθέμενη Κυβέρνηση της κεντροΔεξιάς.
O Kυριάκος Μητσοτάκης, καβάλησε το καλάμι της εξουσίας και βάζει στο … χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας τους Δεξιούς, δηλ. αυτούς που αποτελούν την μεγάλη μάζα της Ν.Δ. και βολεύει τους Αριστερούς ή τους πολιτικά… αντίθετους.
Από πού να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει με τις αλλεπάλληλες γκάφες του Πρωθυπουργού, τις κακές επιλογές και τον απαράδεκτο εγωισμό, που εμφανίζει καθημερινά. Ξεκίνησε με το … Εμείς και χρησιμοποιεί μόνο το Εγώ.
Μετά την επίσκεψη στις ΗΠΑ, τα αποτελέσματα της οποίας είναι υπό αμφισβήτηση, αφού η Τουρκία συνεχίζει τις απειλές και τις καθημερινές παραβιάσεις στον εναέριο χώρο της Ελλάδας, έρχονται κι άλλα προβλήματα στην επιφάνεια.
Η επανίδρυση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, δείχνει ότι όχι μόνο δεν γνώριζε τα προβλήματα της χώρας ο Πρωθυπουργός, αλλά και ότι δεν είχε λύσεις και για τα πιο σημαντικά απ’αυτά.
Είχε, όμως, έτοιμους τους μπλε φακέλους…!
Το Μεταναστευτικό και το Προσφυγικό, που είναι η καταστροφή της χώρας και που, ενδεχομένως, να ρίξει και την κυβέρνηση της Ν.Δ., το χειρίστηκε με επιπολαιότητα.

Κατάργησε το Υπουργείο που είχε ο Σύριζα και που έλεγε, στις 31-10-19. ότι ήταν «μη λειτουργικό» και τις αρμοδιότητες τις μετέφερε στον Χρυσοχοίδη. Αυτός είδε την «φάκα με το τυρί» και πάσαρε το θέμα στον Υφυπουργό Άμυνας Στεφανή.
Μετά την αποδοκιμασία του Μηταράκη στη Χίο και την γενική κατακραυγή των Δημάρχων και των Περιφεριαρχών της Νησιωτικής Ελλάδας, ξανάφτιαξε το Υπουργείο «Μετανάστευσης και Ασύλου» με Υπουργό τον Μυταράκη, τον Κατσαριδοκτόνο, και υφυπουργό τον Κουμουτσάκο.
Έτσι έδωσε το δικαίωμα στην Αντιπολίτευση και στην κοινωνία να τον κατακεραυνώσουν, ασκώντας σκληρή κριτική.
Ύστερα ήρθε το … φιάσκο της Διάσκεψης στην Γερμανία, όπου είναι παρούσα η Τουρκία και μεγάλη απούσα η Ελλάδα.
Η δήλωση της Γερμανίας «ότι είναι θεμιτό το ενδιαφέρον της Αθήνας αλλά δεν θα συζητηθούν τα θαλάσσια σύνορα» δείχνει την … πόρτα που έφαγε η Ελληνική κυβέρνηση για το θέμα της Λιβύης.
Για αντιπερισπασμό, σ’ όλα αυτά η κυβέρνηση της Ν.Δ., με ξαφνικό Διάγγελμα του Πρωθυπουργού, ανακοίνωσε την κ. Σακελλαροπούλου, Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η εκλογή της είναι πλεον ή βέβαια. Όσοι Αριστεροί προσέλθετε…!
Η υποψήφια Πρόεδρος, προέρχεται βασικά από τον Αριστερό χώρο. Ξεκίνησε από την οργάνωση «Ρήγας Φερραίος». Πέρασε από τον Σύριζα και έγινε υποψήφια από την Ν.Δ.
Ήταν κατά της λειτουργίας του φράγματος της Μεσοχώρας και δεν επέτρεψε, με απόφαση του ΣτΕ, την ίδρυση Σχολείου στον Πύργο Τρικάλων, κοντά στον Ληθαίο.
Ένα ΔΕΞΙΟ, που νάναι αποδεκτός και από τους άλλους χώρους, δεν βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Δεν είχε η δεξαμενή της Ν.Δ. ένα άτομο που νάναι ενωτικό;
Όλοι αυτοί, που δηλώνουν «Στρατιώτες» της παράταξης, είναι άχρηστοι;
Δυστυχώς, ο Πρωθυπουργός και η «Αγία Οικογένεια» των Μητσοτάκηδων, δεν ήταν ποτέ Δεξιοί.
Αυτό δεν τους εμπόδισε να γίνουν και Υπουργοί και Πρωθυπουργοί της χώρας.
Ίσως και γι’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει «άνοιγμα» προς τα Αριστερά και διορίζει, συνεχώς, αυτούς, που πολέμησαν την Ν.Δ. Ο σημερινός Πρωθυπουργός δεν έχει καμία σχέση με τον μεγάλο πολιτικό,Κων/νο Μητσοτάκη.
Μεγάλα παραδείγματα οι επιλογές του Μαξίμου για τις θέσεις των Διοκήσεων των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων. Το 1/3 αυτών είναι του ΠΑΣΟΚ με λίγο… Σύριζα. Φυσικά και η πρόταση της κ. Σακελλαροπούλου για την ΠτΔ.
Η επιλογή της κ. Σακελλαροπούλου, χαρακτηρίστηκε ως «τραγική» και προκαλεί κραδασμούς στη βάση της Ν.Δ.
Αποτελεί δε ψυχρολουσία για όσους είχαν κάποιο ενδιαφέρον και για τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Καραμανλή,  Παυλόπουλο και Αβραμόπουλο κτλ.
Η πολιτική καταιγίδα θα φέρει αναταράξεις στην πολιτική ζωή του τόπου και προβληματίζει πάρα πολλούς πολίτες, που ψήφισαν Ν.Δ. στις εκλογές τις 7ης Ιουλίου 2019.
Οι πολίτες γνωρίζουν, βέβαια, τι θα ψηφίσουν οι Εθνοπατέρες της Ν.Δ. Μάλλον θα ψηφίσουν με την σκέψη στην … τσέπη τους! Η Ν.Δ. είναι στην κυβέρνηση ήρθε όμως ο Σύριζα στην εξουσία, για να ικανοποιηθεί η κ. Περιστέρα Μπαζιάνα.
Τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μήπως αυτοί, που ψηφίσαμε, Ν.Δ. στις Εθνικές Εκλογές του 7 Ιουλίου 2019, βάλαμε τα … δάχτυλα και βγάλαμε τα μάτια μας;
Ας προσέχαμε…και διηγώντας τα να κλαίς…!
Προσεχώς, έρχονται και πολύ χειρότερα.......

Kώστας Πατέρας


trikkipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: