Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΙΝΕΙ. 8+1 ''ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ'' ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΟ 5ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ !!! [ video ]

Σχεδόν σύσσωμη θα βρεθεί η οικογένεια Μητσοτάκη στο 5ο Οικονομικών Φόρουμ των Δελφών και μάλιστα ως ομιλητές. Στο Φόρουμ των Δελφών έχει 5 ομιλητές Μητσοτάκηδες, 2 νύφες και ένα γαμπρό Μητσοτάκηδων και ένα βαφτιστήρι Μητσοτάκηδων! Σαν….ακρίδες ή σαν….family reunion of....Mitsotakides!


Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννέα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη περιλαμβάνει ο κατάλογος των επιβεβαιωμένων ομιλητών του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που πρόκειται να λάβει χώρα τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, καθώς εκτός από σύσσωμο το υπουργικό του συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει στο πόντιουμ πλήθος συγγενικών του προσώπων, μεταξύ των οποίων τη σύζυγό του, δύο ανιψιά του, μία αδερφή του, μία ξαδέρφη του και άλλα μέλη της οικογένειας.
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, στη λίστα των ομιλητών συναντά κανείς πρόσωπα όπως της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόβσκι, της αδελφής του Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, του ανιψιού του Κώστα Μπακογιάννη καθώς και της συντρόφου του, Σίας Κοσιώνη, της ανιψιάς του Αλεξίας Μπακογιάννη, της εξαδέλφης του Αντιγόνης Λυμπεράκη μαζί με τον σύντροφό της Πλάτωνα Τηνιό, καθώς και τον βαφτησιμιό του πατέρα Μητσοτάκη, Κώστα Συνολάκη.

Έτσι, για να θυμηθούμε την αγία οικογένεια: Σιτίζεται από το δημόσιο από την εποχή της Τουρκοκρατίας στην Κρήτη και όχι μόνο! Δείτε και τους ομιλητές του φόρουμ   εδώ Tpp

Δεν υπάρχουν σχόλια: