Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Η ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΤΟ ''ΚΩΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ'' ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !!! [ video ]

Δόμνα Μιχαηλίδου «Κωμικό στοιχείο που λένε ότι λιποθύμησε η κοπέλα από την πείνα. Στο γυμνάσιο δεν παίρνουν σχολικά γεύματα». Αυτή τη φορά η....''φεγγαρόφωτη'' Δόμνα Μιχαηλίδου χαρακτήρισε ''κωμικό στοιχείο'' το γεγονός ότι δέχτηκε η κυβέρνηση κριτική γιατί παιδί γυμνασίου λιποθύμησε από την πείνα. Και στην απορία του παρουσιαστή Άκη Παυλόπουλου ''γιατί είναι κωμικό στοιχείο'', η υφυπουργός απάντησε οπλισμένη με όλη την αλαζονεία που της δίνει η....''κυβερνητική αριστεία'' ότι ''είναι κωμικό γιατί οι μαθητές του γυμνασίου δεν παίρνουν σχολικά γεύματα''! Για εκείνη, το γεγονός της λιποθυμίας αποτελεί ένα ''κωμικό στοιχείο'', το οποίο μάλλον θα αποκτούσε... αξία εάν η μαθήτρια θήτευε στο δημοτικό, εκεί όπου.....''μεριμνά'' η κυβέρνηση.
Για τις υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες....ούτε λόγος. Φαίνεται πάντως ότι η υφυπουργός Εργασίας κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος δεν δίστασε να χλευάσει το περιστατικό, μιλώντας ειρωνικά και λοιδορώντας τους γονείς της μαθήτριας για το αν πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ.
Μια μαθήτρια κατέρρευσε στην μέση του δρόμου καθώς η οικογένεια της έμεινε νηστική για να μπορέσουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ τρομοκρατημένοι οι άνθρωποι από την λαίλαπα των πλειστηριασμών που έρχεται. Θα πει κάποιος ότι είναι μια μεμονωμένη περίπτωση. Όχι δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση, έτσι είναι παντού στη χώρα. Επειδή κάποιοι βολεμένοι τρώνε με δέκα μασέλες και αδυνατούν να δουν τι συμβαίνει γύρω τους.
Ανεύθυνοι, αναίσθητοι που μια ζωή έχουν μάθει να τρώνε εις βάρος του λαού και ένας λαός που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και τους ψηφίζει γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Κατάλαβες τι γίνεται; Παιδιά πέφτουν λιπόθυμα από την πείνα και πολιτικοί ξοδεύουν 12.000 ευρώ για την κοπή της πίτας.
Να σου' ρχεται κι ο Βορβορίδης και να λέει....
«Δηλαδή επειδή κόπηκε το ΕΚΑΣ και οι μισθοί να μην κόψω βασιλόπιττα 12.000 ευρώ;»
Φαίνεται λοιπόν να θεωρούν ότι η πρόνοια πρέπει να σταματάει στην 6η Δημοτικού. Αν ένα παιδί συνεχίζει το σχολείο δεν θα έπρεπε να απασχολεί την κυβέρνηση ή τα στελέχη της.

Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, το είχε αφήσει να εννοηθεί αυτό το πλάνο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν έλεγε προεκλογικά
για τα παιδιά από το Περιστέρι που θέλουν να γίνουν ψυκτικοί (εν αντιθέσει με τα παιδιά από την Εκάλη που θα γίνουν γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί ή εισοδηματίες βρε αδελφέ…).
Να πανε λοιπόν να μάθουν τις τεχνικές δουλειές τα παιδιά αυτά και να αφήσουν τα σχολεία που μπορεί να λιποθυμάνε κιόλας και μετά θα έρχονται κάτι ενοχλητικοί τύποι να ζητάνε το λόγο από την κυβέρνηση και την Μαντάμ Παπαντάμ Δόμνα και να της προκαλούν το γέλωτα με ''κωμικά στοιχεία''. Άντε πιά ''Άριστοι'' του κώλου εεε ''Άριστοι'' του κώλου....

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: