Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΤΡΑ : ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ !!! [video ]

«Καλούνται όλοι οι φορείς, δήμοι και περιφέρειες και λοιποί αποδέκτες του παρόντος, προς τους οποίους αποστέλλεται η παρουσα με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως συμμορφωθούν με το περιεχόμενό της.»
Η δε ΚΥΑ αναφέρει επίσης κι αυτό: «H μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παραγράφου 6 του άρθρου πρώτου της Πράξης Νομοθετικού περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κοροναϊού». H εν λόγω παράγραφος πάλι, αυτό: «όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».                                                                                         Στην κυβέρνηση προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στο να αποφύγουν τις ευθύνες μιας πανδημίας, των κοινωνικών επιπτώσεων και του οικονομικού κόστους.
Δείχνει πως κάτι κάνει (για να μην πουν πως δεν κάνει τίποτα) και σαν άλλος… Πιλάτος ξεπλένει τις ευθύνες της. Αυτό γίνεται εμφανές από το τι δεν κάνει. Κάνουν λοιπόν κάτι για ξεκάρφωμα, για να πουν ότι έλαβαν τα μέτρα τους, αλλά δεν ακουμπάνε Εκκλησία, Κυριακάτικη λειτουργία, Γήπεδα ποδοσφαίρου, Γήπεδα μπάσκετ, Γήπεδα γενικά, Κινηματογράφους, Θέατρα, Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό, Δικαστήρια, Γιουσουρούμ, Σκυλάδικα, Στρατόπεδα και γενικά άλλους χώρους συνωστισμού. Ζωή μαγική....Οι επίσημες καρναβαλικές εκδηλώσεις δεν θα γίνουν, το είπε ο νόμος, τέλος. Έχω όμως την εντύπωση πως το επόμενο διήμερο θα γίνουν πολλές….''ανεπίσημες'', καθώς ο νόμος δεν αφορά παρέες που έβαλαν μουσική και διασκεδάζουν, έτσι δεν είναι; Πιστεύω λοιπόν πως το φετινό κέφι σε τίποτα δεν θα υπολείπεται του περσινού, άσε που η αίσθηση της παρανομίας προσθέτει….αλατοπίπερο !!! Όπως στο video που ακολουθεί....    https://www.facebook.com/CalypsoLarah40XroniaEpityxies/videos/154074595633492/?t=9 

Δεν υπάρχουν σχόλια: