Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΨΥΓΕΙΑ !!! [ video ]

Θολώνει ο νους με τις εικόνες που έρχονται από τις ΗΠΑ. Οι νεκροί από τον κορονοϊό αυξάνονται και επιστρατεύονται ακόμα και φορτηγά – ψυγεία για την μεταφορά των σορών.
Ο κορονοϊός θερίζει στη Νέα Υόρκη με τις εικόνες που καταφθάνουν να είναι το λιγότερο σοκαριστικές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, οι νεκροί από τον κορονοϊό είναι πλέον τόσοι πολλοί που οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου χρησιμοποιούν ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα, τα λεγόμενα κλαρκ για να μεταφέρουν σε φορτηγά – ψυγεία τις σορούς των θυμάτων!
Το ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στα social media και είναι διάρκειας 5 λεπτών και 32 δευτερολέπτων δείχνει νοσηλευτές να φορτώνουν τις σορούς των νεκρών στο φορητό νεκροτομείο έξω από το νοσοκομείο Brooklyn Hospital Center στο Φορτ Γκριν.
«Αυτό είναι αληθινό. Αυτό είναι το Μπρούκλιν», ακούγεται να λέει ο άνδρας που καταγράφει σε βίντεο το μακάβριο αυτό θέαμα. Και παρακαλεί τους ανθρώπους να μείνουν στα σπίτια τους.

Τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης «βουλιάζουν» από κρούσματα κορονοϊού.
Σε άλλο βίντεο φαίνονται νοσηλευτές να φορτώνουν από φορεία νεκρούς σε φορτηγό ψυγείο.
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία ο αριθμός των νεκρών στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης αυξήθηκε κατά 237 μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, φτάνοντας συνολικά τους 965 αφότου ξέσπασε η επιδημία.
Στην Πολιτεία καταγράφηκαν επίσης 7.195 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 59.513.
Σε νοσοκομεία νοσηλεύονται πάνω από 8.500 ασθενείς, εκ των οποίων οι 2.000 σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Η Νέα Υόρκη είναι η Πολιτεία που έχει πληγεί περισσότερο από την επιδημία στις ΗΠΑ. Μαζί με όσα τραγικά ζούμε και παρακολουθούμε καθημερινά, βλέπουμε ολοκάθαρα πια και κάτι ακόμα.
Το απόλυτο ξεγύμνωμα της μητρόπολης του καπιταλισμού και εκεί που η πικρή αλήθεια αποκαλύπτεται χωρίς φτιασίδια και περιστροφές.
Η Αμερική μετράει εκατοντάδες θανάτους και στατιστικά που τρέχουν με καλπασμό σχετικά με την διάδοση του ιού
και την θνησιμότητα των κρουσμάτων καθώς εδώ και πολλά χρόνια Δημόσιο Σύστημα Υγείας δεν υπάρχει αλλά όλη η υγεία είναι στα χέρια ιδιωτών.
Την ίδια στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ βγαίνει και χωρίς περιστροφές δηλώνει πως η προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι η… οικονομία και πως δεν μπορεί να την κρατήσει για πολύ ακόμα σε καραντίνα ανεξαρτήτως επιπτώσεων, καθώς φυσικά προέχει το κέρδος και ο τζίρος.
Είναι απλά η πιο κυνική ομολογία, του προσανατολισμού του κράτους στον καπιταλισμού και για την εξυπηρέτηση ποιων τελικά υπάρχει και λειτουργεί.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: