Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΜΠΑ Μ' ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ !!!

Κλινικάρχες 30.000.000 στην τσέπη. Καμπάνια για κορωνοιό 11.000.000. Κόμματα, 13.500.000. Εμείς, όλοι οι υπόλοιποι τα τρία κακά της μοίρας μας και bonus τον κορωνοϊό. Και το δεχόμαστε όλο το πακετάκι μαζί με όλες τις απαγορεύσεις ως φυσικό και σύνηθες.
Δεχόμαστε οι τράπεζες να αποφασίζουν, πως μπορούμε να βγάλουμε μόνο 400 ευρώ από τα ΑΤΜ. Τόσα αρκούν ίσα ίσα για τα φάρμακά μας. Για τα άλλα έχει ο Θεός. Εμείς δεν έχουμε.
Δεχόμαστε να νοικιάζονται - αντί να επιτάσσονται χάριν υπερτέρας ανάγκης του κοινωνικού συνόλου - κρεβάτια εντατικής θεραπείας με 1600 ευρώ την ημέρα. Γιατί ορέ; Σουίτες στο Χίλτον νοικιάζετε; Κρεβάτια πιθανών μελλοθανάτων είναι.

Δεχόμαστε να μην υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτές και όπου υπάρχουν, να είναι στα πρόθυρα της βιολογικής εξόντωσης από την κούραση της υπερπροσπάθειας να μας σώσουν. Και δεν έχουν μάσκες και γάντια. Τα στοιχειώδη όπλα για την κατάρα του Φαραώ που μας βρήκε. Και το δεχόμαστε, διότι καμιά γαμημένη κυβέρνηση δεν νοιάστηκε πραγματικά για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και φρόντισε μεθοδικά να το αποψιλώσει από ανθρώπους και να το απαξιώσει.
Το μαρτυρούν οι 12.000 γιατροί που ξενιτεύτηκαν γιατί εδώ δεν βρίσκανε δουλειά. Στερνή μου γνώση να σ' είχα τώρα, ή Ελλάς το μεγαλείο σου με περικεφαλαία, αστέρι της Βεργίνας και μπλε σημαία της ΕΕ...
Τουρλού. Όλα μαζί και καπάκι επιγραφές "Διάλυσις" με άδεια Πρωτοδικών ή "Κλειστόν λόγω μελαγχολίας".
Τόση ξεφτίλα δεν αντέχεται. Τέτοιο κράτος "γεια σου" δεν αντέχεται. Τέτοιοι "κυβερνήτες" της πλάκας δεν αντέχονται. Είμαστε ανοχύρωτοι. Τι ψηφίσατε ρεεεεεεε; Ήρεμα ρωτάω.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: