Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΤΟ ''FORTUNE'' Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΕΠΗΣ !!! [ video ]

Στις αγιογραφίες και ύμνους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε ρίξει πολύ πριν την οικονομία έξω και παλεύει με νύχια και με δόντια για να διαλύσει εργασιακά δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις υπέρ των ολίγων, έρχεται να προστεθεί ένα άλλο εικόνισμα.
Ο τίτλος του άρθρου του «Fortunegreece.com» καθώς εκτός του ότι το όνομα του ενοίκου του Μεγάρου Μαξίμου μπορεί άξια να τοποθετηθεί πλάι σε εκείνον του Ουίνστον Τσόρτσιλ, μπορεί πλέον να συγκριθεί και με τον Ηρακλή.
Τον μυθικό ήρωα εννοούμε όχι τα τσιμέντα ούτε τον Πουαρώ!
Έτσι ο τίτλος του άρθρου είναι:
«Fortune: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετώπισε δοκιμασίες που θα φόβιζαν ακόμα και τον ήρωα της μυθολογίας Ηρακλή»
Κάτι τέτοια άρθρα βλέπουμε και οι εξωγήινοι του Υμηττού φαντάζουν απλές οδοντόκρεμες…
Special tip:
Και αν δεν το έχετε εμπεδώσει, επαναλαμβάνεται και στο κείμενο:
«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετώπισε δοκιμασίες που θα φόβιζαν ακόμα και τον ήρωα της μυθολογίας Ηρακλή. Μια δεκαετία λιτότητας αποδεκάτισε το σύστημα δημόσιας υγείας της Ελλάδας.
Η χώρα έχει το δεύτερο υψηλότερο πληθυσμό ατόμων άνω των 65 ετών στην ΕΕ, μετά την Ιταλία. Περίπου το ένα τρίτο όλων των Ελλήνων ζουν στην Αθήνα ή κοντά σ’ αυτήν, η οποία είναι έντονα αστικοποιημένη, σφύζει από ζωή, και εξαρτάται ιδιαίτερα από τις δημόσιες συγκοινωνίες. Οι Έλληνες έχουν επίσης ιστορικό κακής διακυβέρνησης, δημόσιας ανυπακοής και λαϊκιστικών διαμαρτυριών.
Κι όμως, ο Μητσοτάκης – πρώην τραπεζίτης και σύμβουλος διοίκησης, με πτυχία από το Χάρβαρντ και το Στάνφορντ – ηγήθηκε μιας πολύ διαφορετικής απάντησης.»

Σιμουλτανέ πρωθυπουργός, ο Τσώρτσιλ της Ελλάδας, ο νέος Μωυσής, πιο ατρόμητος και από τον Ηρακλή, σαν άλλος Αλεν Ντελόν, καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ και όλα τα συναφή…

Η δημοσιογραφία σηκώνει ψηλά τα χέρια της.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: