Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ : ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ !!!

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ…
Κάποιος από την Περιφέρεια Δ.Ε. να προστατεύσει τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαρ. Μπονάνο καθώς με τις παρεμβάσεις του, δεν εκθέτει μόνο τον εαυτό του, αλλά συνολικά την Περιφερειακή Αρχή.
Κατ΄αρχάς δείχνει να επιδιώκει τη σύγκρουση με τη δημοτική αρχή Πάτρας. Εδώ και καιρό, οι δηλώσεις που κάνει επί παντός του επιστητού ΄΄φωνάζουν ΄΄ πως θέλει τη ρήξη στις σχέσεις μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου.
Υπάρχει αιτία γι αυτό ;

Φυσικά και όχι.
Άλλωστε, ουδείς άλλος από την Περιφερειακή Αρχή, ούτε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, δείχνουν πρόθεση για ανούσιες αντιπαραθέσεις που, βέβαιο είναι, θα ζημιώσουν και τις δύο πλευρές.
Γι αυτό και είναι ανεξήγητη η στάση του κ. Μπονάνου που με επιπόλαιη, αλαζονική, αμετροεπή συμπεριφορά πετάει συνεχώς το γάντι προς τη δημοτική αρχή και προσωπικά στο δήμαρχο Πελετίδη.

Οι επιθετικοί χαρακτηρισμοί για τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο ΄΄Κόκκινοι Χμερ΄΄, ΄΄κρύφτηκε για το πάρκο΄΄, ΄΄έχουν περίεργη ιδεολογία αυτοί οι τύποι΄΄, ΄΄ ο δήμαρχος διχάζει΄΄, ΄΄οικειοποιούνται τον παραλιακό ποδηλατόδρομο΄΄ και πολλά ακόμη, είναι απρεπέστατοι, προκλητικοί και δε συνάδουν με το θεσμικό του ρόλο.
Η τελευταία αναφορά του στον παραλιακό ποδηλατόδρομο που θεωρεί ότι ΄΄το έργο οικειοποιείται η δημοτική αρχή΄΄ και πως ΄΄τα χρήματα είναι της Περιφέρειας΄΄ήταν , τουλάχιστον, ατυχής.
Διότι ούτε το έργο είναι δικό της, ούτε τα χρήματα.
Ο ποδηλατόδρομος θα γίνει από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ (Β.Α.Α.) και τα χρήματα θα δοθούν στο δήμο μέσω της Διαχειριστικής Αρχής.
Το έργο ανήκει σ΄ εκείνο το φορέα που κάνει τις μελέτες, καταθέτει πλήρη φάκελο, προχωρά το διαγωνισμό, έχει την εποπτεία της εκτέλεσης. Και αυτός ο φορέας είναι ο δήμος Πατρέων.
Επομένως τι οικειοποιείται ο Δήμος ; Το δικό του έργο;

Μια άλλη συνήθεια του αντιπεριφερειάρχη, είναι να φωτογραφίζεται σε δρόμους ή κοινόχρηστους χώρους όπου γίνονται διάφορες εργασίες και είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.
Παρά ταύτα, αυτός θεωρεί πως είναι υποχρέωση του δήμου να επιληφθεί γι αυτό και αφήνει αιχμές και κατηγορίες εναντίον του παριστάνοντας τον ΄΄ήρωα΄΄.
Ωστόσο, οι υποχρεώσεις του κάθε φορέα καθορίζονται με ΦΕΚ και αν είχε φροντίσει να ενημερωθεί δεν θα έκανε τα γνωστά σόου στα οποία επιδίδεται.
Γι΄ αυτό λέμε και στην αρχή του κειμένου κάποιος από την Περιφέρεια να του κάνει φροντιστήριο ώστε να μην εμφανίζεται τόσο αδιάβαστος.

Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: