Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ - ΕΜΒΟΕΣ - ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ'' ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!! [ video ]

''ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ '' !!!
Αυτή η απίστευτη αθλιότητα υπάρχει σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης (ποσοστό 1,8%) του πρώην Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέκου Χρυσανθακόπουλου.
Ο οποίος απειλεί να….τσιμεντάρει τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη !
Κι επειδή χρησιμοποιεί πληθυντικό ''θα μπουκάρουμε'', ''θα σε χτίσουμε'' εννοείται πως ποντάρει και στη βοήθεια των υπολοίπων της αντιπολίτευσης στο δήμο που συγκροτούν το ''μαύρο μέτωπο'' κατά Πελετίδη. Μεταξύ άλλων ευτράπελων αναφέρει πώς....
«Δεν σε θέλουμε κοντά μας κε Πελετίδη να παριστάνεις τον επαναστάτη, αφού εσύ με την εσκεμμένη αμέλεια σου έχεις ετοιμάσει το έδαφος για την ιδιωτικοποίηση του φράγματος Πείρου Παραπείρου !!! Και μην βγάλεις καμιά ανακοίνωση φιλοσοφικού περιεχομένου περί κρατικού φορέα διαχείρισης. Επίσης άσε τους θεατρινισμούς, ξέρουμε όλοι πια, ότι είσαι αφανής εταίρος της αδιαφάνειας και του ιδιωτικού κερδοσκοπικού κεφαλαίου» !!!
Η ψευτομαγκιά Χρυσανθακόπουλου δημοσιεύθηκε με ευχαρίστηση σε τοπικά ΜΜΕ γιατί, ως γνωστό, όποιος καταφέρεται εναντίον του Δημάρχου, ακόμα και με χυδαιότητες ή με απειλές Μαφίας, αποκτά το δικαίωμα της προβολής !
Εντύπωση προκαλεί και η στάση των επικεφαλής παρατάξεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, τους οποίους, εμμέσως πλην σαφώς, επικαλείται ο Χρυσανθακόπουλος , για το….''χτίσιμο'' !
Κανείς από το ''μαύρο μέτωπο'' δεν αισθάνθηκε την υποχρέωση να αποδοκιμάσει αυτές τις αθλιότητες ή, τουλάχιστον, να διαχωρίσει τη θέση του, γιατί το μίσος τους για τον Πελετίδη και τη Λαική Συσπείρωση , έγινε πλέον ανίατη ασθένεια. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ !!!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ !!!

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΛΑΟΣ !!! Με στοιχεία από Στάθης Κεραμιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: