Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΤΡΑ : ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ !!!

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου), που έγινε με τηλεδιάσκεψη, η Δημοτική Αρχή κατέθεσε προς ψήφιση και το Σώμα ενέκρινε, το ακόλουθο ψήφισμα συμπαράστασης στον Πρόεδρο του Σώματος, Παναγιώτη Μελά, που διώκεται μετά από καταγγελία στελέχους της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων εκφράζει την συμπαράστασή του στον Πρόεδρο του Σώματος, Παναγιώτη Μελά, που διώκεται μετά από καταγγελία του στελέχους της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και περιφερειακού συμβούλου Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Νικολακόπουλου.
Αποτελεί πρόκληση ο προσχηματικός λόγος που επικαλείται το στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης
– της οποίας η ηγεσία της δικάζεται με την κατηγορία της σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης, για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και άλλες εγκληματικές πράξεις – ότι δήθεν «θα κινδύνευαν όσοι έκαναν χρήση του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης την μεταβατική περίοδο προσαρμογής από τον παλιό στον νέο κανονισμό πυροπροστασίας
».
Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει την ναζιστική «Χρυσή Αυγή» και την εγκληματική της δράση.
Καλούμε τον λαό και την νεολαία να απομονώσουν τους φασίστες και όσους τους στηρίζουν, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια».

Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ Η ''ΒΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ'' ΚΑΙ....ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ !!!


Καρφί στο μάτι της Χρυσής Αυγής φαίνεται πώς ήταν – όπως αποδεικνύεται – η αθωωτική απόφαση του δημάρχου Πατρέων, στη μεγάλη δίκη με το ναζιστικό μόρφωμα.
Αυτή την πολιτική ήττα δεν μπόρεσαν να τη χωνέψουν οι χρυσαυγίτες καθώς είχαν πιστέψει ότι ο Πελετίδης θα καταδικαζόταν και θα άνοιγε έτσι ο δρόμος της καθαίρεσής του από το δημαρχιακό αξίωμα.
Έκτοτε οι χρυσαυγίτες ζητούν εκδίκηση, θέλουν να πάρουν ρεβάνς γι αυτό και στοχοποίησαν τον δήμαρχο Πατρέων, προκειμένου να βρουν κάτι επιλήψιμο εναντίον του.
Το ΄΄κόλπο γκρόσο΄΄ που έστησαν αφορούσε το σπίτι του στα Αραχωβίτικα, το οποίο βάφτισαν ΄΄βίλα με πισίνα΄΄ και ακόμη ότι ΄΄έχει γίνει καταπάτηση αιγιαλού΄΄.
Η καταγγελία (έγινε στις 29 Μαρτίου 2018, δηλαδή 4 μήνες πριν την τραγωδία στο Μάτι Αττικής) διερευνήθηκε από την Κτηματική και την Πολεοδομία, κρίθηκε αβάσιμη και δόθηκαν έγγραφες εξηγήσεις ακόμα και στον ίδιο τον καταγγέλλοντα.
Επειδή, όμως, ο…λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, εμφανίστηκαν πάλι οι χρυσαυγίτες ( όταν ξέσπασε σάλος με την τραγωδία στο Μάτι κι έψαχναν όλοι για ανάλογες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα ) και επικαλέστηκαν πως έχουν στοιχεία για περιοχή της Πάτρας όπου βρίσκεται και το σπίτι του δημάρχου.

Τα…΄΄στοιχεία΄΄ , προθυμοποιήθηκε να δημοσιοποιήσει το τοπικό site Achaia News το οποίο μάλιστα πανηγύριζε που εμφάνιζε μία μεγάλη βίλα με πισίνα (τη χρέωνε στον Πελετίδη, πλην όμως, ουδεμία σχέση έχει με αυτή) και τόνιζε στο ρεπορτάζ ΄΄απλός πατρινός πολίτης έκανε καταγγελία στην Κτηματική για τις αυθαίρετες κατασκευές στο σπίτι του δημάρχου, αλλά ο Πελετίδης σιωπά…
΄
Μάλιστα, το site δημοσιοποίησε το υπηρεσιακό έγγραφο της Κτηματικής προς την Πολεοδομία, πάνω στο οποίο αναφερόταν και το όνομα του καταγγέλλοντα που, ενώ ήθελαν να τον προστατέψουν, ξέχασαν να το σβήσουν - όπως έκαναν με δύο ακόμη έγγραφα - και άθελά τους ΄΄κάρφωσαν΄΄ τον πληροφοριοδότη τους, ο οποίος δεν ήταν ΄΄απλός πολίτης΄΄, αλλά το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, υποψήφιος βουλευτής του κόμματος (δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης) Ανδρέας Νικολακόπουλος.
(σ.σ. το έγγραφο που δημοσιεύουμε και στο περίγραμμα αναφέρεται το όνομα του χρυσαυγίτη, είναι από την πρώτη ανάρτηση του site η οποία λίγα λεπτά μετά κατέβηκε και ανέβασαν το ίδιο έγγραφο με σβησμένο το όνομα).
Κι ενώ συνεχίζονταν οι δήθεν αποκαλύψεις του… ΄΄απλού πολίτη΄΄ (ακόμα τον κρύβουν, γιατί άραγε?) οι ενορχηστρωτές της σκευωρίας διέρρεαν τις βρωμιές τους σε χρυσαυγίτικα αθηναικά έντυπα για να προκαλέσουν πανελλήνιο ντόρο.
Την ίδια στιγμή, ο γνωστός βουλευτής της Χ.Α., Ηλίας Παναγιώταρος, με ανάρτησή του στο Twitter θριαμβολογούσε για το…΄΄σκάνδαλο΄΄!
Ωστόσο, παρά τη μεθόδευση κανένα άλλο σοβαρό ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε με τις χρυσαυγίτικες αθλιότητες, γι αυτό και αμέσως μετά ανέλαβε δράση ο ΄΄πρόεδρος΄΄ του ανύπαρκτου Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος ανέλαβε εργολαβικά να φέρει σε πέρας την υπόθεση, βάζοντας το θέμα , με ερώτησή του, στη βουλή.
Γιατί ο Νικολόπουλος ;
Μάλλον, επειδή εδώ και καιρό, έχει αναλάβει ρόλο …΄΄αστυνόμου Κάλλαχαν΄΄ για διάφορες υποθέσεις και επιδίωκε την εμπλοκή του στην περίπτωση του σπιτιού Πελετίδη, ώστε να διευκολύνει τη Χ.Α. η οποία είναι τόσο απαξιωμένη κοινοβουλευτικά που, βέβαιο είναι, κανείς υπουργός δεν θα ασχολείτο με δαύτους.

Η εμπλοκή Νικολόπουλου ερμηνεύεται κι αλλιώς από πολιτικούς παρατηρητές, οι οποίοι λένε πως για τον Νικολόπουλο έχουν κλείσει όλες οι πόρτες των κομμάτων του λεγόμενου ΄΄δημοκρατικού τόξου΄΄ και, ίσως, ρίχνει γέφυρες προς άλλες κατευθύνσεις…
Πάντως, η απάντηση που ζητούσε για το σπίτι Πελετίδη δόθηκε και λέει…΄΄άνθρακες ο θησαυρός΄΄ κ.Νικολόπουλε. Άρα, μπορείς τώρα να στηθείς μπροστά από την κάμερα και να ΄΄τραγουδάς΄΄ μόνος σου.
Με στοιχεία από
Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: