Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ....ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

Ο Κυρ. Μητσοτάκης έγινε έξαλλος και η οργή περίσσευε με όσα πληροφορήθηκε ότι έγιναν στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε δώσει και αυτός το παρόν το βράδυ της Παρασκευής στην έναρξη του συνεδρίου. Νωρίς το πρωί της Κυριακής υπήρχε η διαρροή ότι η ηγεσία της Ν.Δ. δεν θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα που θα εκδώσει η ΟΝΝΕΔ.
Το φιάσκο του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ λειτουργεί αρνητικά και για τον ίδιο τον πρόεδρο της Ν.Δ. που κάνει προσπάθεια να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο η Ν.Δ. αυτές τις περίπου 100 ημέρες της προεδρίας του.
Στο στόχαστρο από την ηγετική ομάδα βρίσκεται ο απερχόμενος γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, στον οποίο και χρεώνουν πολλοί το φιάσκο, καθώς παρασκηνιακά ενεπλάκη, καθώς ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του.
Το λάθος της σημερινής ηγεσίας είναι ότι αποδέχθηκε, όπως λένε έμπειρα στελέχη, να ανατεθεί ουσιαστικά η προεδρία της ΟΝΝΕΔ στον Βασίλη Γεωργιάδη, σε μια λογική συμφωνίας με τον Ανδρ. Παπαμιμίκο. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Β. Γεωργιάδης δεν εξελέγη, καθώς ήταν ο μόνος υποψήφιος και δεν στήθηκαν κάλπες.
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 
Και ενώ αυτά γινόταν στη Θεσσαλονίκη στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ σε μερικές άλλες περιοχές υπήρχε ένταση με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Θεσσαλία, όπου οι  υποψήφιοι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του γραμματέα οργανωτικού της Ν.Δ. Βασίλη Σπανάκη.
Οι υποψήφιοι πρόεδροι αντέδρασαν, διότι απεστάλησαν εκλογικοί κατάλογοι ενόψει του συνεδρίου, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα τριμελή της ΟΝΝΕΔ και κατηγορούν την ηγετική ομάδα, ότι αλλοιώνεται το εκλογικό σώμα και η διαδικασία.
Καταγγελίες στην Αθήνα
Καταγγελία ακόμη έχει κάνει και ο πρώην Δήμαρχος Μελισσίων, νυν γραμματέας του Δήμου Μεταμόρφωσης και αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος του κόμματος, Μανώλης Γραφάκος, εναντίον «παρασπονδιών» του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, Β. Σπανάκη, που αφορούν στην Β3 ΝΟΔΕ, μία από τις μεγαλύτερες Νομαρχιακές της ΝΔ στη Β' Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: