Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ....ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! [ video ]

Το ύψος του βασικού μισθού θα προσεγγίζει, πλέον, το πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό, επισήμανε πως η καλή επιδημιολογική εικόνα της χώρας οφείλεται στη συμμόρφωση και πειθάρχηση των πολιτών με τα μέτρα κατά την περίοδο των εορτών, εν συνεχεία κατέστησε γνωστό ότι το πρόστιμο ''από τα 300 ευρώ θα ανέλθει στα 500 ευρώ, για να αναθερμάνουμε και την οικονομία".

«Το πρόστιμο για τους παραβάτες θα αυξηθεί από τα 300 στα 500 ευρώ ώστε να μπορούμε να αναθερμάνουμε την οικονομία δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία με ένα τρίτο κύμα πανδημίας» είπε ο Κούλης, προσθέτοντας ότι κάθε μήνας lockdown κοστίζει περισσότερα από 3 δισ. ευρώ.
Είναι προφανές ότι ο Πρωθυπουργός που μεγάλωσε και ζει σε συνθήκες οικογενειακής χλιδής, με συνέπεια
– όπως έχει δηλώσει – να κατηγορεί τους πολίτες ότι είναι ''εξαρτημένοι από τον μισθό τους'' (μισθός όσος πλέον το πρόστιμο, για όσους έχουν ακόμα μισθό), αντιμετωπίζει την κοινωνία ως παιδονόμος …που τραβάει αυστηρά τα αυτιά των άτακτων μαθητών και τους τιμωρεί με τη ''βέργα των ποινών''. Μετά τα πανεπιστήμια, η κυβέρνηση, σχεδιάζει τη σύσταση ειδικού σώματος της αστυνομίας και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Εξετάζουμε να δημιουργήσουμε ένα ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, που θα έχει αρμοδιότητα στο σύνολο του συγκοινωνιακού δικτύου στην Περιφέρεια Αττικής, αποκάλυψε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής. Είναι μία πρόταση την οποία έχω συζητήσει με τον αρμόδιο υπουργό, τον Μ. Χρυσοχοΐδη και υπενθύμισε ότι αντίστοιχη πρόταση είχε καταθέσει στο παρελθόν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα, όπως σημείωσε, στόχος της κυβέρνησης είναι το σώμα αυτό να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό. Ένα σώμα που θα έχει στην δικαιοδοσία του τον έλεγχο σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Καταστολή, τραμπουκισμός, Αστυνομία Πανεπιστημίων, Αστυνομία Μέσων Μεταφοράς, Κάμερες, εισβολή σε σπίτια άνευ εισαγγελέα, δίωξη δικαστικών, κασσέτες, δεν τον λες....μόνο Νεοφιλελεύθερο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: