Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

TURK....ΑΔΩΝΗΣ !!! [ video ]

Οργή στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση πιάστηκε στον ύπνο για την κατοχύρωση του brand name ''Turkaegean'' (Τουρκικό Αιγαίο) το οποίο κατοχύρωσαν οι Τούρκοι ανενόχλητοι, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από την ελληνική πλευρά.
Μάλιστα, περισσότερη οργή έχει προκαλέσει η κίνηση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη να ρίξει τις ευθύνες για την εγκληματική ολιγωρία σε έναν… υπάλληλο. Φυσικά είχαν προηγηθεί αισχρά ψέματα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ότι δήθεν ο τρόπος που έγινε η καταχώρηση δεν επέτρεψε να γίνει ένσταση. Σήμερα εξάλλου, ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Εμπορίου με μια ανακοίνωση - καταπέλτη εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Άδωνη Γεωργιάδη αναφέροντας ότι «ο Υπουργός και η κυβέρνηση αντί να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί, στην ανάληψη οποιασδήποτε πολιτικής ευθύνης και στην υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων με τον καλύτερο τρόπο, ψάχνει να βρει τιμωρίες για ανύπαρκτα λάθη και παραλείψεις δημοσίων υπαλλήλων». Εκτεθειμένη ανεπανόρθωτα είναι η κυβέρνηση κι ο Άδωνης Γεωργιάδης που πιάστηκαν στην κυριολεξία στον ύπνο σχετικά με την καταχώρηση από τον Δεκέμβριο του 2021 του εμπορικού σήματος «Turkaegean» – «Τουρκικό Αιγαίο». το Υπουργείο Ανάπτυξης δεν πήρε χαμπάρι και πώς να πάρει όταν ο Γεωργιάδης γυρίζει από πάνελ σε πάνελ κάνοντας μικροπολιτική και κατηγορώντας τον Ιάσονα Αποστολόπουλο για προδοσία.

Ποιός.... Αυτός που αντί να κάνει τη δουλειά του αναλώνεται σε άνευ λόγου ρητορείες αφήνοντας τον Ερντογάν να παίζει παιχνίδι μόνος του. Το ''Turkadonis'' ταιριάζει γάντι σε έναν πατριδοκάπηλο που σας πούλαγε πατρίδα θρησκεία οικογένεια για να βρεθεί αυτός με....''αδιευκρίνιστα'' ποσά και οι Τούρκοι με ''TurkAegean''. Είναι ο ίδιος ανεκδιήγητος αυτός τύπος, που έδωσε όλες τις μαρίνες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου σε Τούρκους επιχειρηματίες και τώρα κλαίγεται για το ''TurkAegean''. Πιο απατεώνας, πεθαίνεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια: