Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΤΑ....ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ....ΕΠΙΘΕΣΗ !!!


Ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος και οι δημοσιογράφοι του καναλιού Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης και Μανώλης Καψής κατέθεσαν αγωγή ζητώντας ως αποζημίωση 4 εκατομμύρια ευρώ (1 έκαστος) από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, θεωρώντας ότι είναι ο κάτοχος και διαχειριστής του fimotro.blogspot.com.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο διευθυντής ειδήσεων και οι δημοσιογράφοι του Mega προχώρησαν… στην αγωγή κατά του ιστολογίου διότι το blog είχε ηλεκτρονική δημοσκόπηση με θέμα «ποιο από τα παρακάτω δημοσιογραφικά πρόσωπα γλείφει καλύτερα την κυβέρνηση;».
Αξίζει να επισημανθεί ότι έχει το δικό του ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο τα στελέχη του Mega θα αποδείξουν την σχέση του Γιάννη Παπαγιάννη με το fimotro. Παράλληλα, δεν μπορεί να μην θυμηθεί κανείς ότι πρόσφατα ο Στάθης, ο σκιτσογράφος της «Ελευθεροτυπίας», τους αποκάλεσε σε κείμενο-κριτική του «τα ντόπερμαν της ενημέρωσης» για τον τρόπο με τον οποίο (δεν) παρουσιάζουν τις ειδήσεις και αυτοί απάντησαν με μια… ανακοίνωση που την υπέγραφε το σύνολο των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού.
Ύστερα από τη δημοσιοποίηση των αγωγών που δέχτηκε το fimotro, στο διαδίκτυο πλέον… περισσεύουν οι αρνητικές αναρτήσεις και τα σχόλια για τους συντελεστές των ειδήσεων του Mega ενώ την ίδια στιγμή οι αγωγές που κατέθεσαν οι δημοσιογράφοι μπορεί να αποτελέσουν την… βάση για την νομοθετική ρύθμιση της ανωνυμίας του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: