Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ . ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!

Ο Αντώνης Σαμαράς, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πιθανός μελλοντικός πρωθυπουργός διατηρεί το 90% των καταθέσεών του στο εξωτερικό.

Το να θέτεις θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας με τους δανειστές αποτελεί πολιτική επιλογή και πολιτικό επιχείρημα που άσχετα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος, έχει μια λογική.
Όμως το να είσαι αρχηγός κόμματος και σε μια κρίσιμη περίοδο για την εμπιστοσύνη στις τράπεζες και την οικονομία της χώρας και να διατηρείς το 90% των καταθέσεων στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη πράξη. Ένας θεωρητικά...υποψήφιος <<πρωθυπουργός>> που έχει καταθέσεις στο Βέλγιο, μπορεί να ενισχύσει τις φήμες για επικείμενη χρεοκοπία.
Τη στιγμή μάλιστα που ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης συνεργασίας, την οποία άλλωστε στηρίζεις, ζητά από όλους τους Έλληνες να επαναπατρίσουν τις καταθέσεις τους για να στηρίξουν την οικονομία της χώρας, πώς είναι δυνατόν να διατηρείς τεράστια ποσά στο Βέλγιο;


 Ιδού το σχετικό λινκ με τη δήλωση το Πόθεν έσχες ή καλύτερα  το... που έσχεις      ΠΗΓΗ       Capital.gr
 


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: