Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 . ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ....ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!! [ video ]

ΠΑΣΟΚ - Νέα Δημοκρατία - ΛάΟΣ - ΔΗ.ΣΥ. - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ   έχουν κοινό πρόγραμμα, το οποίο είναι λεπτομερέστατα εξειδικευμένο. Είναι το Μνημόνιο 2 μεταφρασμένο στα ελληνικά και διά της υπογραφής τους σε αυτό το πρόγραμμα έχουν δεσμευτεί για την επόμενη μέρα σε:
150.000 απολύσεις στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα έως το 2015, νέα μείωση στους μισθούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, νέα μείωση των κύριων συντάξεων, των επικουρικών συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων, νέα μείωση στο εφ' άπαξ κατά 30%, νέα μείωση της δαπάνης για τα φάρμακα των συνταξιούχων κατά 1 δισ., νέα μέτρα λιτότητας ύψους τουλάχιστον 11,6 δισ. αμέσως μετά τις εκλογές, στην αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης από 1 ευρώ το λίτρο σε 1,40 τον επόμενο Οκτώβρη, αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων.
Όλα αυτά προβλέπονται αναλυτικά στο Μνημόνιο 2 που είναι το κοινό τους πρόγραμμα. Είναι πραγματικά αστείο να λένε Σαμαράς και Βενιζέλος κ.λ.π. με μία φωνή ότι θέλουν τώρα να απεμπλέξουν τη χώρα από το Μνημόνιο.                   
ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ από News247

Δεν υπάρχουν σχόλια: