Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΤΑ.....ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ [ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ] ΑΝ ΚΑΙ.....ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΣΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΨΕ ΡΟΖ ΤΟ ΝΗΣΙ !!!



Έσκισε το κόμμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του Δ. Βεργή στις εκλογές και αν διερωτάστε πόσους ψήφους πήρε σας λύνουμε αυτή την απορία.
65 ψήφους!!!
Ναι, 65 ολόκληρους ψήφους σε όλη την επικράτεια (καταγεγραμμένο το 99,81%) και αυτό είναι άλλη μία έκπληξη της εκλογικής διαδικασίας.
Φυσικά με αυτή τη συγκομιδή ψήφων καταλαμβάνει πανηγυρικά την τελευταία θέση!
Αν διερωτάστε και πόσους ψήφους πήρε και στην Κεφαλονιά η απάντηση είναι η εξής: ΜΗΔΕΝ!                                                                                                           
Με συγκεκριμένο... σχέδιο έχει σκοπό να μπει στην Βουλή η Τζούλια Αλεξανδράτου, η πορνοστάρ που βαδίζει στα βήματα της... Τσιτσιολίνα!
Με το νέο της κόμμα, «Αγανακτισμένοι και Οικολόγοι Ελλάδος», το οποίο είναι ήδη στα σκαριά ευελπιστεί να μπει στην Βουλή και να φέρει τα πάνω... κάτω!
Αυτό που τονίζει είναι ότι: «Θα μπω στη Βουλή για να έχουν φωνή όλοι οι νέοι και να τα αλλάξουμε μαζί όλα». Βασικές αρχές του κόμματος: «Δεν συγχωρούμε, δεν τιμωρούμε! Να καταργηθεί το βουλευτικό άσυλο και να γίνει άμεσα λογιστικός έλεγχος.
Να πάρουμε πίσω όλα τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια ακόμα και με κατασχέσεις σε ακίνητη κινητή περιουσία... Η επόμενη κίνηση θα είναι η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου μας» δηλώνει στο περιοδικό Playboy η υποφήφια πολιτικός κ. Τζ. Αλεξανδράτου.
Η Τσιτσιολίνα προσφέρθηκε να κάνει σεξ με τον Οσάμα Μπιν Λαντεν προκειμένου εκείνος να εγκαταλείψει την τρομοκρατία, η ίδια τι θυσία θα έκανε για τη χώρα της;
«Όσο επώδυνο κι αν ήταν, θα πήγαινα με τη Μέρκελ» είπε στην δήλωση - φωτιά η νέα πολιτικός.
Ας ελπίσουμε ότι οι ψηφοφόροι θα αντιληφθούν το μέγεθος της πολιτικής γυναίκας, καθώς αυτή η παραχώρηση που
κάνει (έρωτα με τη καγκελάριο Μέρκελ) για το καλό της Ελλάδας μοιάζει λίγο επώδυνη, αλλά είπαμε η Τζούλια τα δίνει όλα για την πατρίδα...
Να σημειωθεί ότι ο Δημοσθένης Βεργής συναντήθηκε με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία θα κατέβει υποψήφια στη Β' Αθηνών με το κόμμα των «Ελλήνων Οικολόγων» και με την δέσμευση η Ελληνίδα σταρ να... αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού!                    ΠΗΓΗ         POROSNEWS

1 σχόλιο:

pluton είπε...

65 ψήφοι, μα αυτοί δεν φτάνουν ούτε για μια αξιοπρεπή παρτούζα.