Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ....Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ....ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ !!!




Ολομέτωπη, πολυεπίπεδη και βαθύτατα ιδεολογική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντ. Σαμαράς, δίνοντας το σάλπισμα για την τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου, επενδύοντας στους...«νοικοκυραίους» !!!, όπως τους χαρακτήρισε, και στη μεσαία τάξη που θέλουν σταθερότητα και όχι αναρχία. !!!
Ο  Σαμαράς εμφάνισε το ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα ενώπιον κομματικού ακροατηρίου, ως τον απόλυτο ιδεολογικό εχθρό !!! και το...απόλυτο κακό !!! και τον ανέδειξε ως το κόμμα που θέλει την έξοδο από την ευρωζώνη !!! και την επιστροφή στη δραχμή !!! και προχώρησε σε αποδόμηση των προτάσεων των φατριών και φυλών, !!! όπως αποκάλεσε τις συνιστώσες.

«Είναι απομεινάρι του παρελθόντος. !!! Και νομίζει ότι φέρνει την πρόταση του μέλλοντος.  Και προσπαθεί να εμποδίσει να κάνει η Ελλάδα άλμα προς το μέλλον» !!! τόνισε ο  Σαμαράς και υποστήριξε πως το δίλημμα αυτών των εκλογών δεν είναι μόνο «ευρώ ή δραχμή», αλλά κυρίως το δίλημμα ανάμεσα σε αυτούς που μένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν, !!! και εκείνους που επιχειρούν να φύγει η χώρα μπροστά, στο μέλλον. !!!
                                          ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....                                 

Είναι καλύτερα να δίνουμε τα λεφτά μας στη Βίκυ Σταμάτη, ώστε να αγοράζει χρυσά κρόσια και πόμολα, παρά να πληρώνουμε φόρους σε μια κυβέρνηση Σαμαρά, Πλεύρη, Βορίδη, Ντόρας. Ευτυχώς τη τελευταία στιγμή έκανε πίσω ο φίλος του Καραμπέρη, ο Βελόπουλος!

Δεν τους βλέπετε; Ο Άκης γυαλίζει μέσα στο βλέμμα τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: