Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ !!!

Η πρώτη μεγάλη αυθόρμητη συγκέντρωση κατά της νέας κυβέρνησης Πικραμένου, οργανώθηκε  από σύσσωμο τον πολιτκό κόσμο, σε μια προσπάθεια να μαζέψουν όλοι ψήφους διαμαρτυρίας ως αντιπολίτευση.                                            
Με σύνθηματα όπως «Όχι άλλη Πίκρα» και «Η Πίκρα δεν τελείωσε το ’73», τα κόμματα εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να βρεθούν, έστω και για λίγο, εκτός κυβέρνησης, προκειμένου να συσπειρώσουν όσους περισσότερους αγανακτισμένους ψηφοφόρους μπορούν.
Η επιτυχία, πάντως, της συγκέντρωσης, τόσο σε όγκο όσο και σε παλμό, ήταν τέτοια, ώστε αρχηγοί και στελέχη των (πρώην) μεγάλων κομμάτων δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους. Κάποιοι, μάλιστα, έδειχναν τόσο ικανοποιημένοι που βρέθηκαν για λίγο από την «άλλη» πλευρά, που έκαναν τη σκέψη να παραμείνει η κυβέρνηση Πικραμένου και μετά τις εκλογές, ώστε να αρχίσουν κι εκείνοι να καταγγέλλουν το μνημόνιο, μπας και ξαναγυρίσουν κάποιοι οπαδοί τους.
Από το συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος, απείχε το ΚΚΕ που οργάνωσε δικό του ξεχωριστό στην Ομόνοια, ενώ δεν έλειψαν και κάποια μικροεπεισόδια με τα ΜΑΤ, όταν πρώην κυβερνητικά στελέχη προπηλάκισαν λεκτικά και πέταξαν μικροαντικείμενα τους εαυτούς τους.              ΠΗΓΗ     Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: