Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ !!!

Την προληπτική απαγόρευση των πανηγυρισμών του παιχτών του μπάσκετ αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής κάνοντας δεκτό το χθεσινό δίκαο αίτημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για λήψη μέτρων προστασίας του αθλήματος από απαράδεκτες συμπεριφορές καλαθοσφαιριστών.

Αφορμή για τη λήψη του πρωτοφανούς αυτού πλην άκρως επιβεβλημένου μέτρου κατά της βίας αποτέλεσε η προκλητικότατη χειρονομία του Βασίλη Σπανούλη (έπιασε τα αυτιά του) κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ.
Μία άκρως προσβλητική χειρονομία για κάθε άνθρωπο που δεν έχει αυτιά η οποία είχε ως αποτέλεσμα την δίκαιη ειβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο.
Ακολουθούν όλες οι σημερινές δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού:
«Καλησπέρα σας.
Χθες αργά το βράδυ είδα εκτάκτως τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να τον ενημερώσω λεπτομερώς για τον πρωτοφανή και σκανδαλώδη πανηγυρισμό του κυρίου Σπανούλη που έγινε αφορμή να χαλάσει μία ακόμη μεγάλη αθλητική γιορτή.
Επιτρέψτε μου να συγχαρώ δημόσια όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που αντέδρασαν σθεναρά στην χυδαία κίνηση του συγκεκριμένου μπασκετμπολίστα.
Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος που θα έβλεπε έναν καλαθοσφαιριστή να δείχνει με αλαζονικότατο ύφος ανθρώπινα μέλη τα οποία και απουσιάζουν από εκατομμύρια καταδικασμένους από τη φύση συνανθρώπους μας θα αντιδρούσε με τον ίδιο υποδειγματικό τρόπο.
Ως ελληνική πολιτεία λάβαμε λοιπόν την αποφάση να μπει οριστικό και αμετάκλητο τέλος σε όλες τις χυδαιότητες των παιχτών.
Οι πανηγυρισμοί των καλαθοσφαιριστών θα αποτελέσουν επιτέλους παρελθόν από τα παρκέ των ελληνικών γηπέδων.
Δεν προάγουν το άθλημα και εξαγριώνουν δικαίως όλες τις οικογένειες και τα παιδιά που γεμίζουν κάθε Κυριακή τα γήπεδα της χώρας μας.
Από το πρωί της Δευτέρας όποιος μπασκετμπολίστας πιάνεται επ αυτοφώρω να πανηγυρίζει την επίτευξη ενός καλαθιού του ή τη νίκη της ομάδας του θα χάνει οριστικά την αθλητική ιδιότητα.
Σκεφτόμαστε επίσης την αναδρομική εφαρμογή του μέτρου.
Όποιος δηλαδή καλαθοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος έχει στο παρελθόν πανηγυρίσει να υποστεί τις ίδιες ακριβώς συνέπειες.
Αύριο έχω ξανά συνάντηση με τον κύριο Τσίπρα με σκοπό να εξετάσουμε το ενδέχομενο εφαρμογής αντίστοιχης απαγόρευσης και για τους ποδοσφαιριστές.
Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Γιαννακόπουλο οι χθεσινές δηλώσεις-καταγγελία του οποίου έγιναν η αφορμή ουσιαστικών παρεμβάσεων της Πολιτείας για την πλήρη και οριστική πάταξη της βίας από τον χώρο του αθλητισμού.
Θα σας κρατάω ενήμερους για κάθε νεότερη εξέλιξη πάνω στο θέμα».                                                                                                   
komikotragiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: