Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ....Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ !!!

Μήνυση κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κατέθεσαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι και το Athens Pride. Ο Μητροπολίτης αναζητείται από την Ασφάλεια, προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τα όσα είπε την Παρασκευή σε εκπομπή της tv περί ομοφυλοφιλίας, Σύμφωνα με τον Γ. Κουνάλη, στέλεχος του ΕΠΣΕ, η μήνυση κατατέθηκε επειδή τα λεγόμενα και οι απόψεις του κυρίου Σεραφείμ, αναπαράγουν το μίσος και τον φυλετικό ρατσισμό.
Ο Μητροπολίτης Πειραιά ήταν καλεσμένος για να μιλήσει σχετικά με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να εισάγει στα σχολεία την ενημέρωση για θέματα που αφορούν σε γκέι και έμφυλες καταστάσεις, στο πλαίσιο ειδικά αφιερωμένης «θεματικής εβδομάδας».
«Η ομοφυλοφιλία είναι μία τραγωδία. Είναι μία σεξουαλική τραγωδία. Δεν υπάρχει ομοφυλοφιλία. Είναι μία τραγική συμπεριφορά!» είπε ο κύριος Σεραφείμ
Ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ στη συνέχεια συνέκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες: «Η Ολλανδία νομιμοποίησε την παιδοφιλία. Η Γερμανία την κτηνοβασία! Στο ίδιο καλάθι είναι όλα αυτά! Διότι είναι παρεκβάσεις της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Γιατί η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι άνδρας και γυναίκα!».
Στη συζήτηση παρενέβη ο εκπαιδευτικός, Πέτρος Σαπουτζάκης ο οποίος διέψευσε τον Μητροπολίτη Πειραιώς για την Ολλανδία και τη Γερμανία, λέγοντας: «Είναι αισχρά ψέμματα αυτά!.. Μπορούμε να αφήνουμε τον κάθε άνθρωπο να λέει την παλαβομάρα του;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: