Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΑ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ !!! [ video ]

Παρακολουθώντας τη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2018 στο κανάλι της Βουλής βλέπεις έναν τύπο να κατηγορεί την κυβέρνηση αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση για μνημόνια, αντιλαϊκές πολιτικές, ελλείμματα και άλλα τέτοια παρόμοια! Το κανάλι της Βουλής δεν έχει γράψει ακόμα το όνομά του και το κόμμα στο οποίο ανήκει! Προσπαθείς να σκεφτείς αν ανήκει στο «ΠΟΤΑΜΙ» ή στον Λεβέντη γιατί η φρασεολογία του προς τα εκεί οδηγεί, αφού είναι μια οξεία πλην όμως επιδερμική κριτική που δεν φτάνει στην ουσία! Πέφτεις έξω! Ο τύπος δεν είναι ούτε του Θεοδωράκη ούτε και του Λεβέντη! Είναι Πασόκος!

Ο απίστευτος Πασόκος, αφού το κόμμα του άλλαξε και όνομα και ΑΦΜ, απευθύνει τον λόγο στον Ελληνικό λαό λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς, λες και το μόρφωμα του οποίου είναι βουλευτής δεν κυβέρνησε ποτέ την χώρα, λες και το κόμμα του δεν ήταν αυτό που πρώτο έφερε μνημόνιο σ’ αυτήν την χώρα!

Απίστευτα θρασύτατα Πασόκια αλλά και αυτών το θράσος οι Συριζαίοι και ο Τσίπρας το θεριεύουν!
Να μιλάνε τα Πασόκια για ψέματα και αντιλαϊκές πολιτικές! Ποια;! Τα Πασόκια που εκτός του ότι έγδαραν τον Ελληνικό λαό μόνα τους, κατόπιν τον έγδαραν συνεταιρικά με την Νέα Δημοκρατία, τον Κουβέλη, μέχρι και μαζί με τον Καρατζαφέρη!
Τα Πασόκια που μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία, τους ΑΝΕΛ και το ΠΟΤΑΜΙ ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο κόντρα στην απόφαση του Ελληνικού λαού!

Οι «χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη» να βγάζουν γλώσσα και κατηγορούν τους άλλους! Στην «πρώτη φορά Αριστερά» τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας και θ’ ακούσουνε τ’ αυτιά μας;!   agkidapress

1 σχόλιο:

Ηλιας Πετροπουλεας είπε...

Όποιος πιστεύει ό,τι το Κράτος λειτουργεί για τα συμφέροντα του πολίτη...είναι στην Καλύτερη περίπτωση ΑΦΕΛΗΣ. Τσόρτς Μπέρναρτ σοου-(Κοινωνικά συστήματα)
Οι Έλληνες είμαστε η καλύτερη περίπτωση;