Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΦΡΕΝΟ ΣΤΗ....ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ video !!!

Οι....διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών που ξεκίνησαν στις αρχές τις εβδομάδας φαίνεται ότι κατέληξαν σε αίσιο αποτέλεσμα αργά προχθές το απόγευμα.
Ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων έδειξε....όπως λένε την γενναιοδωρία του απέναντι στην....πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Επί της ουσίας της δόθηκε ό,τι ζήτησε. Με βάση της πληροφορίες εκτός από την Ντόρα στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. θα μετέχουν ο  Μαρκογιανάκης στα Χανιά, ο Αυγενάκης στο Ηράκλειο, ο  Κοντογιάννης στο Νομό Ηλείας και ο Οικονόμου στη Β’ Αθήνας.
Η Ντ. Μπακογιάννη μέχρι και χθες το απόγευμα ζητούσε επίμονα να δοθεί εκλόγιμη θέση και στον πατέρα της  Κων/νο Μητσοτάκη. Ο Σαμαράς όμως δεν είχε την διάθεση να επαναφέρει στη Ν.Δ. τον ορκισμένο του εχθρό και να της δώσει τις μισές θέσεις στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Σε αυτό το σημείο σταμάτησε ο διάλογος και οι φωνές ακούστηκαν στο Π.Φάληρο. 
Στη Συγγρού δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι πριν καλά-καλά ανακοινωθεί η επιστροφή, το σύστημα της Μπακογιάννη έχει αρχίσει να δείχνει τον κακό παλιό του εαυτό.
Μάλιστα, αρκετά γαλάζια στελέχη φροντίζουν να στείλουν το μήνυμα προς την «ψηλή» ότι αυτά που ήξερε....πρέπει να τα ξεχάσει διαφορετικά να ζητήσει απο τον Ευ.Βενιζέλο να την συμπεριλάβει στις λίστες του....έτερου μνημονιακού κόμματος δηλ.του ΠΑΣΟΚ. Αναμένονται εξελίξεις. 
                                                  
ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ από News247

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελεος μας τρομοκρατουν ολοι οι αλλοι και τελικα θα ψηφισουμε Μνημονιο για να σωθουν τα λαμογια πρεπει να μας τρομοκρατει απο τα καναλια και το χαμογελο της ΝΤΟΡΑΣ;;;;;;;;;
Σαμαρα καναμε μαν να τη στειλουμε στο σπιτι της και τη φερνεις παλι πισω στις οθονες μας;;;;
Μαυρο στα μνημονιοσκυλα

ΒΑΓΓΟΣ είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ.ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ-ΕΦΕΔΡΕΙΑ.