Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΠΑΝΑΧΑ'Ι'ΚΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ 1 - 1 !!! ΣΕ ΕΝΑ...ΑΣΧΗΜΟ ΜΑΤΣ.

Ματς για γερά νεύρα και ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στην Πάτρα, εκεί όπου Παναχαϊκή και Καλλονή έμειναν στο 1-1. Η ομάδα της Λέσβου προηγήθηκε με γκολ του Ντος Σάντος στο 38', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Πουρή και του Κοιλιάρα, με τους Αχαιούς να ισοφαρίζουν στο 80' με φάουλ του Φουρτάδο. Μάλιστα, το φινάλε είχε αρκετή ένταση, με τον διαιτητή να αποβάλλει λανθασμένα στο 72' τον Μάππα και ακολούθως να δείχνει άλλες δύο κόκκινες κάρτες στους φιλοξενούμενους: στο 95' στον Χατζόπουλο και μετά το τέλος του αγώνα στον Καρακώστα. Με αυτό το αποτέλεσμα η Παναχαϊκή εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, την ώρα που η Καλλονή θέλει νίκη δική της την τελευταία αγωνιστική και ταυτόχρονα "γκέλα" του Πιερικού και του Πανσερραϊκού.
Διαιτητής ήταν ο Κουτσιαύτης (Αρτας), ο οποίος "κιτρίνισε" τους Φουρτάδο, Ιωάννου, Κοιλιάρα από την Παναχαϊκή και τους Μήτση, Μάππα από την Καλλονή.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πουρής, Κοιλιάρας, Ιωάννου, Φατιόν (60' Ουαταρά), Ουρτάδο, Φουρτάδο, Ντίνας, Μ' Πιά (60' Ατματζίδης), Θεοδωρέλης, Τσεμπερίδης, Σπίνουλας.
ΚΑΛΛΟΝΗ: Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Χατζόπουλος, Γκοϊανίρα, Λεοζίνιο (60' Τραορέ), Ντος Σάντος, Μανούσος (90' Ταραχούλσκι), Μανουσάκης (77' Σουλογάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: