Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 2015 ΗΤΑΝ Η ''ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ''....ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ !!!

Την διαπραγματευτική τακτική του Αλέξη Τσίπρα και της ελληνικής κυβέρνησης, ανέδειξε χειρότερη του 2015 η Νομική Σχολή του Χάρβαρντ στην λίστα που δημοσίευσε. Η λίστα με τις «Δέκα χειρότερες διαπραγματευτικές τακτικές του 2015» αναρτήθηκε στο ιστολόγιο του «Προγράμματος για τη Διαπραγμάτευση» της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ. Εκεί, η διαπραγμάτευση του Αλέξη Τσίπρα και της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές κατατάσσεται ως η χειρότερη της χρονιάς, ενώ υπάρχει και η ανάλογη αιτιολόγηση:
«Ενώ πλησίαζε η συμφωνία των πιστωτών για ένα νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλέξης Τσίπρας υιοθέτησε έναν μαχητικό τόνο που δεν πήγε πολύ καλά. Δυσαρεστημένος με την συμφωνία που υπήρχε στο τραπέζι, ο Τσίπρας την πήγε σε δημοψήφισμα. Αφού οι Έλληνες πολίτες την απέρριψαν, η ελληνική οικονομία υποχώρησε ακόμη περισσότερο και ο Τσίπρας με την ομάδα του αποδέχτηκαν ένα ακόμη χειρότερο πακέτο από την Ευρώπη. Το μάθημα;
Ένας συμφιλιωτικός τόνος θα σας δώσει ακόμη περισσότερα από μια ριψοκίνδυνη διπλωματία όταν έχεις τολμηρά αιτήματα».
Στην ίδια λίστα υπάρχει μεταξύ άλλων η διαπραγμάτευση των ΗΠΑ με την Κούβα τον περασμένο Ιανουάριο αλλά και με το Ιράν, η διαπραγμάτευση του Έντουαρντ Σνόουντεν για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.  
                                   
ThePressProject

Δεν υπάρχουν σχόλια: