Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ''ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ'' ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β. ΠΟΥΤΙΝ !!! [ video ]

Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας έκανε γνωστό ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα οργανώσουν «στο εγγύς μέλλον» γυμνάσια με τακτικά πυρηνικά όπλα, με τη συμμετοχή κυρίως στρατευμάτων που βρίσκονται σταθμευμένα κοντά στην Ουκρανία, ως απάντηση «στις απειλές» ηγετών χωρών της Δύσης. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, εξήγησε πως τα Ρωσικά πυρηνικά γυμνάσια που ανακοινώθηκαν σήμερα αποτελούν μια απάντηση στις δηλώσεις των «εκπροσώπων δυτικών χωρών», μεταξύ άλλων του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που σχετίζονται με την πιθανή αποστολή «στρατιωτών του ΝΑΤΟ» στην Ουκρανία.
Απαντώντας ο πρώην Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στα όσα έχουν γίνει γνωστά για αποστολή Γάλλων στρατιωτών στην Ουκρανία, καθώς και την παροχή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από τις ΗΠΑ, χαρακτήρισε τους Δυτικούς ηγέτες ως «χορωδία των ανεύθυνων»! «Ο αριθμός των αχρείων μεταξύ της δυτικής πολιτικής ελίτ που ζητούν να στείλουν τα στρατεύματά τους σε μια ανύπαρκτη χώρα διευρύνεται. Τώρα περιλαμβάνει εκπροσώπους του Κογκρέσου των ΗΠΑ, τη Γαλλική και Βρετανική ηγεσία και μεμονωμένους τρελούς από τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία.
Η
αποστολή των στρατευμάτων σας στο έδαφος της Ουκρανίας θα συνεπάγεται την άμεση είσοδο των χωρών σας στον πόλεμο, στον οποίο θα πρέπει να απαντήσουμε. Σε αυτή την περίπτωση, κανένας από εσάς δεν θα μπορεί να κρυφτεί ούτε στο Καπιτώλιο, ούτε στο παλάτι των Ηλυσίων, ούτε στην Ντάουνινγκ Στριτ 10. Θα έρθει μια παγκόσμια καταστροφή. Παρεμπιπτόντως, ο Κένεντι και ο Χρουστσόφ μπόρεσαν να το καταλάβουν αυτό πριν από περισσότερα από 60 χρόνια. Αλλά οι σημερινοί νηπιαγωγοί που έχουν καταλάβει την εξουσία στη Δύση δεν θέλουν να καταλάβουν
».....


Δεν υπάρχουν σχόλια: