Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ....ΤΑ ΣΚΑΤΑ !!!

Θυμάστε εκείνον τον αρχιτσόγλανο, το «παπαγαλάκι» τον οποίον το αφεντικό του έχεζε σε ζωντανή μετάδοση μαζί με άλλα «παπαγαλάκια» κι εκείνος ενώ το αφεντικό του τον έχεζε του έγλυφε τον κώλο! Θυμάστε που αυτό το ίδιο το «παπαγαλάκι» κάλεσε πριν λίγες ημέρες τις χήρες να πάρουν τον κώλο τους και να πάνε να δουλέψουν αντί να περιμένουν και να διεκδικούν τις συντάξεις χηρείας τις οποίες οι άντρες τους είχαν πληρώσει με τις ασφαλιστικές τους εισφορές;! Τον θυμάστε;!
Αυτό το αξιοθρήνητο «παπαγαλάκι», αυτό το χαμένο κορμί, αυτός ο αρχιτσόγλανος ξαναχτύπησε γιατί προφανώς θεώρησε ότι τον ξεπέρασε σε βρωμιά εκείνο το παλιοτόμαρο που θέλει να κοπούν κι άλλο τις συντάξεις των παππούδων για να μην δίνουν χαρτζιλίκι στα εγγόνια τους κι εκείνα να χαραμοφαΐζουν πίνοντας φραπέ! Έτσι το «παπαγαλάκι» σ’ αυτόν τον ιδιότυπο διαγωνισμό τσογλανιάς θέλησε να κάνει άλμα για να πάρει την πρωτιά και δήλωσε πως πρέπει να δοθούν κίνητρα στους επιχειρηματίες για να προσλάβουν τις χήρες κι όχι να δίνονται συντάξεις χηρείας!
Άξιος ο μισθός του «παπαγάλου» και δίκαιο το γλείψιμο που κάνει στους χεσμένους κώλους των αφεντικών για να τους καθαρίσει! Το πρόβλημα είναι ότι το στόμα του παραμυρίζει όταν ανοίγει και τον παίρνουν χαμπάρι! Καλά είναι να ρίχνει στον βόθρο του λίγο αποσμητικό χώρου πριν τον ανοίξει!
            agkidapress

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τίτλος: Απόφαση... σταθμός: Γερμανικό δικαστήριο απέρριψε τις περικοπές μισθού σε έλληνες δασκάλους της Νυρεμβέργης! (Süddeutze Zeitung)



Και όμως ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ!

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ Της Απάτης!

1. Το Ελληνικό Δημόσιο (Προξενίο Μονάχου, Υπ. Παιδείας και Εξωτερικών της ... "Ελλαδος") ΕΔΏ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΚΛΕΒΑΝ ΧΡΉΜΑΤΑ!

2. Ο κάθε Υπουργός Παιδείας και Εξωτερικών της Ελλάδος είχαν μερτικό στο ... Κλέψιμο! (Πλαστές Υπερωρίες, πλαστοί και εικονικοί ... μαθητές -κάθε χρόνο σχεδόν ... 250 με 300!!- εικονικοί .... εκπαιδευτικοί! Πλαστά και αναβαθμισμένα προς τα πάνω ενοικιαστήρια κτηριακών συγκροτημάτων!)!

3. Για το σημείο 2. Ρωτήστε α) Διαμαντοπούλου β) Γεώργιο Παπανδρέου/Τζέφρη γ) Όλους Επί κυβερνήσεως Ν.Δ. π.χ. ρωτήστε τον Γιώργο Καλλό και Αυτόν που ... πήδηξε από το ... μπαλκόνι/Πολιτισμού!!! δ) Ευθυμίου, Λοβέρδος και και και τον ... Αρσένη!!!

4. Για την Βαυαρεία (Ελληνικά Σχολεία) το Υπουργείο Παιδείας και Εξωτερικών της Ελλάδος Αλληλοσκονοτωτουσαν ΔΙΟΤΙ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΣΧΕΔΌΝ 4 (τέσσερα) εκατομμύρια Ευραιωπουλάκια σε βάρους της Ελληνικής Παιδείας των Έλληνοπαίδων του μέλλοντος του Ελληνισμού στο Εξωτερικό!

5. Σαυτό το πασίγνωστο πανηγύρι της Απάτης σε βάρος της Ελληνικής Παιδείας των Έλληνοπαίδων του Εξωτερικού και Ιδιαίτερα στην Βαυαρία είταν εις γνώσειν ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ άρα και των ανάλογων της Ελλάδος!!! Συγκεκριμένα στην Βαυαρία ΌΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΌΜΜΑΤΑ/ όλο το πολιτικό φάσμα (Παράγκες πεινασμένων και στερημένων γκασταρβειτερ) και Κινήσεων από Άκρα Αριστερά μέχρι Χουντοβασιλικά κ. Ναζιστοφασιστικά κατάλοιπα ΕΊΧΑΝΕ ΓΝΩΣΤΈΣ ΤΗΣ ΑΠΆΤΗΣ!!! Μάλιστα στο Ταγκό της Οικονιμικής Απάτης εις βάρος της Ελληνικής Παιδείας Βαυαρίας είχαν μέρος και ... Γερμανοί κ. Γερμανοί μη .... Χριστιανικού Θρησκεύματος -όχι όμως ... μουσουλμάνοι!!- Ο Νοών Νοήτο!!!!

6. Όλοι οι Νομικοί Πληρεξούσιοι του Ελληνικού Κράτους ΕΊΝΑΙ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ!!! Δεν είναι αυτό σύμπτωση!

7. Αυτά ΌΛΑ ΤΑ ΆΝΩ μπορούν να Σας τα επιβεβαίωση και η Δοξασμένη Ανθελληνική Κ.Υ.Π. Διότι Αυτή κρατά την Διαδικασία της Ανθελληνικής Απάτης που γίνεται σε βάρος της Ελληνικής Παιδείας, για λογαριασμό του Κράτους Αποικία!

Τα υπόλοιπα τα θέλετε... στραγγάλια;;


1. Συμπλ. Γιατί "Δικάστικαν" τα ... Υποβρύχια που ... γέρνουν στο .... Μόναχο;; Έχει το Μόναχο θάλασσα ή Ναυπηγεία;;; Έχει όμως Τζατζικοκατσικοκλέφτες με ταβέρνες ως μανδύα!! Ρωτήστε τον ... Ελευσινιώτη!!!!;;;;!!!

2. Συμπλ. Ο Αλέξης Τσίπρας πρώτου γίνει Πρωθυπουργός γνώριζε Άριστα την Απάτη Της Ελληνικής Πολιτείας στο Μόναχο/Βαυαρίας! Άρα Είναι Μέτοχος! Η Σιωπή Είναι Συμμετοχή!!!!