Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ....ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ !!!

Πριν περάσει εβδομάδα από το προσκύνημα Τσίπρα στον «συνεχιστή των αξιών της ελευθερίας και δημοκρατίας» Τραμπ, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσε εκδρομή «προσκυνηματικού χαρακτήρα» στη Μακρόνησο…
Ανάμεσα στους άλλους «προσκυνητές»,που πόζαραν και φωτογραφήθηκαν στη Μακρόνησο για να ανανεώσουν το «αριστερό» τους λεύκωμα, κι ο Ρήγας, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Κι ο Κατρούγκαλος (φωτό).
Και άλλοι.
Φυσικά δεν έχει νόημα, πια, να μιλήσεις για τσίπα.
Ούτε να χαραμίσεις πολλές κουβέντες για να υπερασπιστείς τη Μακρόνησο και τον ύψιστο συμβολισμό της από την ξετσιπωσιά των ξετσίπωτων. Ο λόγος είναι απλός:
Το χώμα της Μακρονήσου είναι στέρεο. Αντέχει πολλά. Είναι το «υλικό» του. Αίμα, το λένε. Και από το αίμα, «υλικό» πιο αδιάβροχο στην πολιτική αλητεία, πιο αδιαπέραστο από τον πολιτικό τσογλανισμό, δεν υπάρχει.
Το αίμα που πότισε τη Μακρόνησο και την έκανε συνώνυμη της συνέπειας, της αξιοπρέπειας, της λεβεντιάς και της αλήθειας δεν λερώνεται από κάπηλους.
Το χώμα της Μακρονήσου ήταν, είναι και θα είναι ανέγγιχτο.
Ο λόγος στον Ελύτη:«Ήρθαν ντυμένοι  «φίλοι» 
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου

το παμπάλαιο χώμα πατώντας. Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους».

 ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο Πολιτισμένος Κόσμος στην Υφήλιο ξέρουν Από την Ελλάδα τα Ονόματα Περικλής Σωκράτης Πλάτων Αριστοτέλη Λεωνίδας Μ. Αλέξανδρο! Τίποτα Άλλο! Αιώνες η Χώρα ΔΕΝ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!! Ο ΜΙΚΗΣ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΑΝΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ/ΕΛΑΣΙΤΗΣ κ. Μουσικός Επιστήμονας!!!

ΤΩΡΑ/ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΛΕΩΝΙΔΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ξέρουν ΤΟ ΌΝΟΜΑ: ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ!!!


Μίκη ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΉΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΜΙ!