Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑ'Ι' ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ. ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ Ή ΤΡΙΠΟΛΗ !!!

ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΖΑΚΧΑΡΟ ΣΤΑ 4.0 ml ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΟΙ....ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ !!!

Με ασθενοφόρο και με την βοήθεια των ανδρών της ομάδας Ζ μεταφέρεται στο Ερρίκος Ντυνάν ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος βρέθηκε περιφερόμενος έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑ'Ι' TV στο Νέο Φάληρο,  με παράκρουση - παραισθήσεις - άνοια, και φαίνεται ότι τριγυρνούσε από νωρίς το πρωί που έφυγε από το σπίτι μετά το πρωινό του μπάνιο, για προγραμματισμένη συνέντευξη στον ΣΚΑ'Ι'.  Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος, σήμερα 16 Ιανουαρίου, προκαλώντας και πάλι το κοινό περί δικαίου αίσθημα, δήλωσε «Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη ή Τρίπολη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», είπε
προσυπογράφοντας τη θέση του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ, ότι δεν υφίσταται «αποκλειστικότητα στη χρήση του όρου Μακεδονία». «Οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι», συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός. «Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη» είπε καταλήγοντας.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος το έριξε στις δηλώσεις και στούς χαρακτηρισμούς λόγω υψηλού ζακχάρου που τον βασανίζει πολλά χρόνια τώρα, αποκάλυψε ο ενδοκρινολόγος του. Παρουσιάζοντας νέο παροξισμό πρό καιρού στην Καλαμάτα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τους φόβους του για ενδεχόμενο πραξικόπημα Τσίπρα. Συγκεκριμένα, απαντώντας στον «φόβο» παριστάμενης στην εκδήλωση για το αν «είναι σίγουρο ότι ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές» Ο Πάγκαλος ανέφερε πως «αν δεν κάνει θα είναι πραξικόπημα. Τους έχω ικανούς για όλα. Φαντάζομαι, όμως, ότι ο λαός δεν θα το επιτρέψει».
Οι «φόβοι» του Πάγκαλου όμως δεν σταμάτησαν στο πραξικόπημα. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σημείωσε σε άλλο σημείο ότι η Χώρα είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου. «Πρέπει να ξηλωθούν αμέσως αυτοί»
έλεγε συνεχώς ο Θ. Πάγκαλος. Πρότεινε επίσης να χρησιμοποιηθούν μαθητές για να καθαρίσουν ένα δασάκι κοντά στο σπίτι του λέγοντας χαρακτηριστικά πώς
«Δίπλα ακριβώς στα σχολικά κτίρια κοντά στο σπίτι μου υπάρχει ένα εξαθλιωμένο δασάκι με πυκνή πευκοφυτεία. Δεκαετίες τώρα κανείς από τους εκπαιδευτικούς μας της κεντροαριστεράς και της προόδου δεν σκέφτηκε να βγάλει για μια ώρα άτυπης γυμναστικής τους μαθητές με σκοπό να καθαρίσουν το δασάκι.»

Σε προηγούμενες κρίσεις ζακχάρου χαρακτήριζε τους υπουργούς της κυβέρνησης «βλάκες» και τον Γιάνη Βαρουφάκη «γελοίο τύπο» καταλήγοντας με τη Φώφη Γεννηματά για την οποία έλεγε πως δεν είναι για τίποτε ικανή και πως «αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει».

Στο τέλος, ο πολιτικός γίγαντας, δεν παρέλειψε να επισημάνει πως θα ψηφίσει Ν.Δ.
Στο ιατρικό ανακοινωθέν νωρίς το απόγευμα αναφέρεται ότι του έγινε ρύθμιση ζακχάρου με πικραλίθρες  και κλίσμα. Μετά το μεσημεριανό του γεύμα που αποτελείτο απο μια κατσαρόλα κοτόσουπα, απο δύο κότες λειράτες και μια αλανιάρα θα επιστρέψει έως το βραδάκι στο σπίτι της οικίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: