Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΤΡΑ : ΟΤΑΝ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ ΤΩΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ !!!

Ένα από τα κακόγουστα άρματα των πληρωμάτων που έκανε γενικά, αρνητική εντύπωση κατά την διάρκεια της παρέλασης της Κυριακής ήταν αυτό του γκρουπ 40 με θέμα, «Κατά…ραμένος Όχις και η Καρναβαλοφτώχεια». Το άρμα απεικονίζει σε μορφή Λερναίας Ύδρας τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και τον πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού, Νίκο Χρυσοβιτσάνο.
Το θέμα του πληρώματος τα λέει όλα και έχει να κάνει με μια πολιτική θέση που αφορά σε μεγάλο βαθμό την δημοτική αρχή. Ο Κατά…ραμένος Όχις προφανώς είναι το ΚΚΕ που, σύμφωνα με τους ''εμπνευστές'' του πληρώματος, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να λέει σε όλα «όχι», ενώ η καρναβαλοφτώχεια έχει να κάνει με τον δήμο και την θέση που έχει απέναντι στο καρναβάλι. Με αυτό το φτηνό χιουμοράκι νομίζουν ότι χτυπούν την καταγωγή των τριών, Πελετίδη - Γεροπαναγιώτη - Χρυσοβιτσάνου, που δεν είναι από την Πάτρα και που δεν συμβαδίζουν μέ τά τής Πάτρας και ώς έκ τούτου δεν έχουν..."δικαίωμα" να εκλέγονται και να παλεύουν σε αυτή την πόλη, μολονότι ζουν και εργάζονται δεκαετίες σε αυτήν....''Αρχηγός'' του πληρώματος είναι η Πηνελόπη Αλιβιζάτου, σύζυγος του Νίκου Κανελλάκη ενός έκ των εμπειρότερων καρναβαλιστών της Πάτρας, με μεγάλη καρναβαλική διαδρομή πίσω του και....στέλεχος - γι αυτή την χρονιά - του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι περισσότεροι Πατρινοί αποδοκίμασαν τη Συριζαίικη καρναβαλική έμπνευση διότι τους υποβίβαζε στο επίπεδο του τελευταίου χωριού της Ελλάδας όπου ίσως να γίνονται τέτοιες κουβέντες, αλλά αυτό δεν ήταν σωστό αφού οι Συριζαίοι ως οι μεγαλύτεροι μασκαράδες που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος, κάτι παραπάνω ξέρουν από καρναβάλι !!! Η ΠΑΣΟΚΙΛΑ και ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ σε όλο του το ΜΕΓΑΛΕΙΟ....από την ''αριστερά'' τύπου ΣΥΡΙΖΑ. Άντε και είς Κατώτερα ρε σείς....
Άλλωστε η χυδαιότητα είναι....το τελευταίο οχυρό των πανικόβλητων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: