Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ !!! [ video ]

Κραυγή αγωνίας από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου στέλνει μέσω βίντεο που ανέβασε στο facebook ένας νεαρός Έλληνας για τους 80 Έλληνες που ζουν στη Βρετανία και έχουν εγκλωβιστεί στο Λονδίνο. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς επιτέθηκε σε όσους Έλληνες θέλουν να επαναπατρισθούν από «επικίνδυνες» χώρες όπως η Βρετανία, προσπαθώντας να παρουσιάσει τους Έλληνες που προσπαθούν να επαναπατριστούν περίπου ως κακομαθημένους, που «τώρα θυμήθηκαν την Ελλάδα» τονίζοντας ότι «όσο κι αν φωνάζουν αν δεν έχουν σοβαρό λόγο θα πρέπει να μείνουν εκεί».
Η ανταπόκριση του ελληνικού κράτους, που έστειλε αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας, η οποία τους χαρακτήρισε ''υγειονομική βόμβα'' και το μόνο που τους πρόσφερε ήταν κατάλυμα για ένα βράδυ στο κέντρο του Λονδίνου, δυο τουλάχιστον ώρες απόσταση από το αεροδρόμιο.
Όπως λέει ο ίδιος κλείνοντας την έκκλησή του: «Δε θα πω πρέι φορ Γκρις. Ελπίζω να κάνετε κάτι, μην προσευχηθείτε μόνο. Μιλήστε με τους γνωστούς, καθησυχάστε τους. Η μεγαλύτερη βοήθεια για όλους, να βρεθεί μια λύση σύντομα. Αυτό που μας προτείνουν είναι άσχετο, άνανδρο, άκαρδο, αδιάφορο, δεν έχει κανέναν νόημα»: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: