Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ........ΜΕΓΑΛΑ !!!

ΝΔ: Η περαίωση με λόγια ΠΑΣΟΚ


Κατά της περαίωσης τάχθηκε η Ν.Δ. «Με την τακτική αυτή διαιωνίζεται το καθεστώς των ρυθμίσεων και εκπαιδεύεται ο επιχειρηματικός κόσμος να μην πληρώνει τους φόρους του και να περιμένει την επόμενη περαίωση», δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας Θεόδωρος Καράογλου και υπενθύμισε δηλώσεις των Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη και Πεταλωτή που τάσσονταν κατά της περαίωσης όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση.

Πάντως, και στελέχη της Ν.Δ. έκαναν ανάλογες δηλώσεις όταν ήταν στην αντιπολίτευση και τις άλλαξαν όταν πήραν την εξουσία.



**ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, 29/8/2008: «Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι, που επιβάλλεται με εκβιαστικό τρόπο... και είναι μια πρακτική που κάποια στιγμή πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας».



** ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ, 2/9/2008: «Η κυβέρνηση με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την περαίωση φορολογικών υποθέσεων για τις μεγάλες επιχειρήσεις, ουσιαστικά τι κάνει; Επιβραβεύει και εξισώνει ελεγκτικά τις μεγάλες επιχειρήσεις με τις μικρές. Τους ασυνεπείς φορολογούμενους με όσους δηλώνουν με ειλικρίνεια τα εισοδήματά τους. Και μεταφέρει, επομένως, πόρους από τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα στους έχοντες και κατέχοντες».



** ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ 16/12/2008: «Επανέρχονται, λοιπόν, τα κρινόμενα ως ατελέσφορα εισπρακτικά και άγονα μέτρα τύπου "περαίωσης"». (Η αναφορά έγινε σε ερώτηση προς τον τότε υπουργό Οικονομικών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: