Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ.....ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1 - 2

Panaxa: VIDEO - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-2              Η Παναχαϊκή σήμερα πανηγύρισε δίκαια μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στο Αίγιο αφού το αποτέλεσμα του αγώνα την έβαλε στον σωστό δρόμο για την μάχη της ανόδου.



Η Παναχαϊκή κυριάρχησε στον αγώνα ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο όπου ο Παναιγιαλειος δεν κατάφερε να φτάσει ούτε μια φορά μέσα στην μικρή περιοχή της Παναχαϊκής .


Οι 3.500 θεατές παρακολούθησαν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα , με πολλά νεύρα και πολλές συρράξεις από τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων οι οποίοι έπαιξαν με πολύ πάθος και δύναμη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο .
Η καλύτερη φετινή εμφάνιση της Παναχαϊκής σήμερα στο Αίγιο σε συνδυασμό με την επίτευξη του 1ο διπλού της ομάδας αλλάζει το κλίμα στα αποδυτήρια και στην κοκκινόμαυρη κερκίδα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το πρωτάθλημα τελείωσε σήμερα. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και δεν πρέπει να επαναπαύεται κανείς διατηρούμε όλοι χαμηλούς τόνους και συνεχίζουμε.


Στο 28’ ο Στάικος σούταρε με το αριστερό μέσα στην μικρή περιοχή και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παναιγιαλειο 1-0


42’ ο Καραγιάννης με κεφαλιά ισοφάρισε για την Παναχαϊκή.


75’ ο Κοιλιάρας φέρνει την Παναχαϊκή μπροστά στο σκορ με πλασέ 1-2


Παναιγιάλειος (Σπανός): Ανδρούτσος, Μαλλιάκας, Λίτσος, Παπουτσής (81_λ.τ._Γκάτσης), Κοροβέσης, Τρούλης, Πέλεκης, Ματσούκας (71_Αργυρός), Σκαρτσίλας (71_Κοζανίδης), Στάικος, Ιορδανίδης


Παναχαϊκή (Φυντάνης): Χάχαλης, Λαμπρόπουλος, Κορτδονούρης, Ακπαρίδης, Χρόνης, Γενιτσαρίδης, Λουμπαρδέας, Ντίνας, Χρυσάφης (90_Δαμιανίδης), Καραγιάννης (64_Κυβελίδης), Κοιλιάρας


Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: