Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Π.Α.Ο.ρουφ. - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1 - 3 !!!

PanaxaΗ Παναχαϊκή κατάφερε τελικά και έκανε την  σπουδαία  ολική ανατροπή αφού από το 8’ μέχρι το 74’ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0. Η  Παναχαϊκή μέχρι τότε είχε πολλές  και  κλασικές ευκαιρίες για γκολ  που δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει  . Ο προπονητής της ομάδας  Ηλ. Φυντανης  έκανε την χρυσή αλλαγή στο 63’  βάζοντας στον αγώνα τον Καραγιάννη ο οποίος  άνοιξε τον χορό των γκολ κάνοντας  την ισοφάριση στο 74’.
Στο 82’  ο Κυβελιδης μετά από  ένα γέμισμα του Χρυσάφη   έκανε  το σουτ  βάζοντας την Παναχαϊκή μπροστά στο σκορ . Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 6’λεπτο των καθυστερήσεων ο Ντίνας (96’) όταν με ατομική προσπάθεια πέρασε τους πάντες και σε κενή εστία σφράγισε την νίκη .
Η Παναχαϊκή εκμεταλλεύτηκε  το μεγάλο διπλό του Πλατανιά μέσα στο Αίγιο  και με την σημερινή της νίκη  βρίσκεται ισόβαθμη με τον Παναιγιαλειο  στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα  οδηγώντας την κούρσα της ανόδου.   
ΠΑΟ Ρουφ (Τασσιόπουλος): Βουτσινάς, Μπίνας, Σίμος, Κωνσταντόπουλος, Ξενιτόπουλος Χαλιμούρδας, Θεοδωρόπουλος, Κοκολάκης, Σουλελές, Καφές (73_), Λαμπρινάτος. Παναχαϊκή (Φυντάνης): Χάχαλης, Ντίνας, Χρόνης, Ακπαρίδης (25_Χρυσάφης), Λαμπρόπουλος, Λουμπαδρέας, Κορδονούρης, Λουτσιάνο(63_Καραγιάννης), Κοιλιάρας, Ουρτάδο, Κυβελίδης.
Διαιτητής: Γιαννουλάκης (ΣΔΠ Χανίων) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: