Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ......ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ !!!


Share

Η Ευρώπη κινδυνεύει. Και πέφτει μάλιστα,  θύμα εκβιασμού. Όπως γράφει η εφημερίδα Daily Telegraph, τα χριστιανικά, λευκά κράτη της Ευρώπης θα πλημμυρίσουν από Αφρικανούς λαθρομετανάστες, εκτός και αν η ΕΕ πληρώσει στη Λιβύη 6 δισεκατομμύρια δολάρια, ώστε αυτή να μπορέσει να καταπολεμήσει την αθρόα  λαθρομετανάστευση.
Όπως λέει ο Moammar Gadhafi: «Εμείς πρέπει να σταματήσουμε την παράνομη μετανάστευση. Αν δεν το κάνουμε, η Ευρώπη θα γίνει μαύρη, και θα γεμίσει από ανθρώπους διαφορετικών θρησκευμάτων, θα αλλάξει ριζικά».
Μέχρι σήμερα, η Λιβύη έχει εισπράξει μόλις περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια από την ΕΕ, ενώ η Σουηδία αρνείται να της πουλήσει αεροσκάφη επιτήρησης.
Ο Gadhafi έκανε τις παραπάνω δηλώσεις στη διάρκεια της  Συνόδου Αφρικής-ΕΕ στη Τρίπολη. Το θέμα της φετινής συνόδου ήταν η συνεργασία, όμως ο Λίβυος ηγέτης επικεντρώθηκε κυρίως σε επιθετική ρητορική. Κατήγγειλε τους διεθνείς οργανισμούς όπως τον ΟΗΕ, τη Παγκόσμια Τράπεζα, και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τους οποίους χαρακτήρισε ως «εργαλεία της αποικιοκρατίας που θα πρέπει επιτέλους να καταργηθούν».
Ο κ. Παπανδρέου τι έκανε άραγε για το θέμα αυτό; Τον απασχόλησε κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Λιβύη;    ΠΗΓΗ   antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: