Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0 - 1 ΚΑΙ 1η ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !!!

Η Παναχαϊκή στο 93’ πάγωσε τους 3.500 κορίνθιους  που βρέθηκαν στο  γήπεδο του συνοικισμού .
Η Παναχαϊκή πήρε ένα μεγάλο και ουσιαστικό τρίποντο μέσα στην έδρα της Κορίνθου.
Το διπλό αυτό της Παναχαϊκής ανοίγει τα φτερά της κοκκινόμαυρης ομάδας προκειμένου να κατακτήσει ακόμα και την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα  και να έρθει επιτέλους  η πολυπόθητη άνοδος .
Η Παναχαϊκή σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε την υπεροχή  καθηλώνοντας την ομάδα της Κορίνθου  μέσα στα καρέ της .
Η κοκκινόμαυροι παίκτες  έδειξαν μεγάλο πείσμα προκειμένου να φτάσουν στην μεγάλη νίκη  έχοντας  καλή αμυντική λειτουργία  , 3  απίστευτα κλασικά τετ-τα-τετ  , δυο δοκάρια    και πολλές ακόμα ευκαιρίες  ενώ  στα τελευταία 17’ λεπτά  αγωνίστηκε με 10 παίκτες μετά την αποβολή με κόκκινη  κάρτα του Δελαπορτα .   Μονότερμα  έπαιξε  η Παναχαϊκή  αφού η  Κόρινθος  δεν κατάφερε να σημειώσει σχεδόν  καμία αξιόλογη φάση  .
 Η χρυσή αλλαγή για την Παναχαϊκή  ο Λεωνίδας Κυβελίδης ο οποίος  πήρε την θέση του Καραγιάννη  στο 84’ και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα  του διαιτητή  κατάφερε να παγώσει τους κορίνθιους  και να ξεσηκώσει στην κυριολεξία  όλο τον  κοκκινόμαυρο πάγκο και τους 60 περίπου κοκκινόμαυρους φιλάθλους  όταν στο 93’ έστελλε την μπάλα στα δίκτυα .
 Πανηγυρικό είναι το κλίμα  στους κοκκινόμαυρους φιλάθλους  οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά προκειμένου να  μπουν μέσα  στο γήπεδο του συνοικισμού .
Η Παναχαϊκή τώρα πρέπει να επικεντρώσει  το βλέμμα της  στον επόμενο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα  αφού την επόμενη Δευτέρα θα ταξιδέψει στο νησί των ιπποτών   προκειμένου να  αντιμετωπίσει  την ομάδα της Ρόδου  .


ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ν. Κουρμπανάς): Αρχοντάκης, Φραγκάκης (70' Ζάρκος), Φίλης, Σπυρόπουλος, Νικολάου, Μαντάς, Μαρίνος (62' Δημητριάδης), Παυλίδης, Μπιτσάκος, Ψυχογιόπουλος, Ντόμας (77' Χρουστουλάκης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Η. Φυντάνης): Χάχαλης, Ντίνας, Δαμιανίδης, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας, Κοκλιώτης, Φούφουλας, Ατματζίδης (68' Δελαπόρτας), Καραγιάννης (86' Κυβελίδης), Ουρτάδο (80' Λουμπαρδέας).

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Καλογερόπουλος (Αθηνών)    ΠΗΓΗ   http://panaxa-gr.blogspot/

Δεν υπάρχουν σχόλια: