Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ.....ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ !!!

Όσοι είδατε την "Ανατροπή" της 28ης Φλεβάρη, θα προσέξατε πως ο Πρετεντέρης δεν ήταν το γνωστό εμετικό παπαγαλάκι της κυβέρνησης. Έπαιξε video με τα απανωτά ψέματα του Υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου σχετικά με τη μη επιβολή νέων μέτρων, έβγαλε κάρτα με τίτλο «Ελληνικό Δημόσιο, ο μεγάλος τζαμπατζής» και γενικά προσπάθησε να φανεί όσο πιο αντιπολιτευτικός γίνεται.
Δεν είναι πολύ πιθανό ο Γιάννης Πρετεντέρης να είδε μέσα σε μια εβδομάδα το φως το αληθινό και να αποφάσισε να αλλάξει στάση. Η αιτία της στροφής αυτής κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται αλλού. Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να θεωρηθεί, αλλά ρίχτε μια ματιά στα αποτελέσματα του γκάλοπ που δημοσίευσε η εφημερίδα "Το Ποντίκι" το Σάββατο (26/2) σχετικά με την αξιοπιστία της τηλεοπτικής ενημέρωσης.
Ναι, ο "πολύς" Γιάννης Πρετεντέρης, ο πάλαι ποτέ opinion leader, θεωρείται αξιόπιστος μόλις από το 2,3% του τηλεοπτικού κοινού. Και τώρα, τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Αλλά είναι πλέον αργά...

2 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Καιρός είναι κι οι παπαγάλοι να σταματήσουν να πίνουν νερό απ αυτό που πίνει ο εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης..επειδή πλέον άρχισε να μυρίζει...

ark είπε...

Ενδιαφέρον γράφημα! Πάντως το παλευει ο Γιάννης. Με αγώνα μπορεί να σταθεροποιηθεί κάτω από τη Σία και πάνω από τον Αιμίλιο!