Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

....BRAVO....GIORGOS !!!

Το Σεπτέμβριο του 2010 ο γερμανικός τύπος έκανε εκτενή αναφορά στην απόφαση του  πρόεδρου της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν να εκφωνήσει τον πανηγυρικό στη διάρκεια της βράβευσης τιυ Έλληνα πρωθυπουργού με το βραβείο Quadriga.
Η επιλογή του Έλληνα πρωθυπουργού έγινε αντικείμενο διαφωνίας στην επιτροπή απονομής. Τελικά επικράτησε το επιχείρημα ότι ο Παπανδρέου είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος παραδέχθηκε τα λάθη του παρελθόντος και τώρα εργάζεται υποδειγματικά για να τα διορθώσει χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος».
Tο ίδιο διάστημα ο καθηγητής κος Γκίκας Χαρδούβελης αρθρογραφούσε στην Frankfurter Allgemeine Zeitung με θέμα την ελληνική κρίση.
Δέκα μήνες μετά τη βράβευση οι αρχικοί φόβοι του Άκερμαν, ότι η Ελλάδα δύσκολα θ αποφύγει τη χρεοκοπία  αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά μέρα με τη μέρα.
Τι ήταν αυτό που οδήγησε έναν Παπανδρέου από τα βραβεία (εμπιστοσύνης) και τις παραινέσεις του Αρχόντων του Συστήματος στη κόψη του ξυραφιού που βρίσκεται σήμερα ο ίδιος και η χώρα του, θα χρειασθούμε τη βοήθεια του Ρόμπερτ Λάνγκτον ήρωα του Νταν Μπράουν στον "Κώδικα Ντα Βίντσι" για να  το εξιχνιάσουμε.
Όσο για τον κο Γκίκα Χαρδούβελη, μόλις λίγα 24ωρα πριν συμμετείχε στη Σύνοδο της Λέσχης Bilderberg στο St. Mortitz.
Τυπικά Νο2 αλλά στην ουσία Αφεντικό της Λέσχης Bilderberg σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του club είναι ο πολύς Γιόζεφ Άκερμαν.
        ΠΗΓΗ      
kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: