Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΑ...ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ ΣΕ...SUPER MARKET !!!

Το νεογέννητο μωρό  της έναντι 10.000 ευρώ επιχείρησε  να πουλήσει σε αστυνομικούς της Πάτρας μια 30χρονη  Ρουμάνα και ο 31χρονος  συζυγό της με την βοήθεια δύο διαμεσολαβητών ομοεθνών της.
   Ολοι τους συνελήφθησαν από την αστυνομία και παραπέμφθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης του Ν.2447 περί παράνομης υιοθεσίας με σκοπό το κέρδος. Όπως αποκάλυψε στο enet.gr  ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Πάτρας Αρης Ανδρικόπουλος, το μωρό γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 2011 και χθeς οι γονείς του επιχείρησαν να το πωλήσουν έναντι 10.000 ευρώ έξω από γνωστό πολυκατάστημα της Πάτρας.
   «Είναι μια τραγική ιστορία που μας έχει συγκλονίσει. Είναι απίστευτο πως αυτή η μάννα χωρίς να νοιώσει το παραμικρό συναίσθημα για το μωρό της αποφάσισε να το πωλήσει για μερικές χιλιάδες ευρώ» -  ο κ. Ανδρικόπουλος. Το κύκλωμα των Ρουμάνων φέρεται πως δρούσε εδώ και καιρό και οι αστυνομικοί κατάφεραν και ήρθαν σε επαφή μαζί τους προσποιούμενοι τους αγοραστές. Οι τρεις Ρουμάνοι φέρεται πως ζήτησαν 10.000 ευρώ από τους αγοραστες - αστυνομικούς για να δώσουν το βρέφος όταν αυτό γεννηθεί. Η συμφωνία έγινε όταν η κοπέλα από την Ρουμανία ήδη κυοφορούσε και όλοι περίμεναν να γεννήσει για να γίνει η αγοραπωλησία. έστο πριν από πέντε ημέρες το αγοράκι ήρθε στον κόσμο και χθες οι τρεις Ρουμάνοι θα το παρέδιδαν στους υποψήφιους "γονείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: