Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ...ΤΕΙΧΗ !!! [ video ]

Λουκέτο σήμερα σε όλη τη χώρα! Χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες έχουν αποκλείσει από το πρωί  τη Βουλή. 24ωρη Γενική Απεργία πραγματοποιούν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ζητώντας την απόσυρση των νέων μέτρων "της κυβέρνησης και της Τρόικα". Σήμερα θα παραμείνουν κλειστά και τα εμπορικά καταστήματα, ενώ από τις 6 το πρωί οι δρόμοι του Κέντρο είναι κλειστοί. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν κλείσει κάθε σημείο πρόσβασης προς τη Βουλή. Κλούβες, μπλόκα, ακόμα και ένα ειδικό προστατευτικό τείχος έχουν μετατρέψει το κτίριο του Κοινοβουλίου σε φρούριο. Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στη Βασιλίσης Σοφίας είναι μπλοκαρισμένοι από αστυνομικές δυνάμεις, απαγορεύοντας την πρόσβαση.Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός μετρό του Ευαγγελισμού όλη την ημέρα.Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, και στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς τη Βουλή, όπου την ίδια ώρα θα συζητείται το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ταυτόχρονα στην πλατεία Συντάγματος, θα βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση του "Κινήματος των Αγανακτισμένων πολιτών" που έχει ξεκινήσει από τις 7.00 το πρωί και θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το ΠΑΜΕ, έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο για τις 10 το πρωί στην Ομόνοια.
Στον Πειραιά η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 11:00 μπροστά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι αντίστοιχες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10:30 μπροστά από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, στην οδό Εγνατία.
Στην απεργία μετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς οι οποίοι για να διευκολύνουν τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο των συνδικάτων θα απεργήσουν ως εξής:
" ΗΣΑΠ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωϊ, και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας
" ΕΘΕΛ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας
" Τρόλεϊ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 22.00 έως τη λήξη της βάρδιας
" Τραμ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 23.00 έως τη λήξη της βάρδιας
" ΟΣΕ και Προαστιακός 24ωρη απεργία                                                                                                                                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: