Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Χωρίζουν...Γιώργος Νταλάρας και...Άννα Νταλάρα !!!

Σα βόμβα έπεσε στο καλλιτεχικοπολιτικό στερέωμα η είδηση ότι χωρίζει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, πλέον, στη ζωή τους.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνιση τους λίγο μετά την εκλογική νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ το 2009. Έκτοτε η κυρία Νταλάρα περνούσε όλο και λιγότερο χρόνο με το σύζυγό της, καθώς αποτέλεσε ισχυρό γρανάζι στην τιτάνια προσπάθεια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τη τη σωτηρία της χώρας μας. Η απουσία της από τη συζυγική εστία είχε γίνει πλέον καθημερινή υπόθεση.
Παράλληλα, οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι η Άννα έθεσε απαράβατο κανόνα στο σύζυγό της να μην εμφανιστεί σε κέντρο διασκέδασης ή μουσική σκηνή όσο καιρό θα ασχολείται η ίδια με την πολιτική.

Ο Γιώργος είχε γίνει ένα ράκος” μας εκμυστηρεύεται ένας από τους φίλους του δημοφιλούς τραγουδιστή. “Δεν ήξερε πως να γεμίσει τον χρόνο του. Για να μη τρελαθεί ξεκίνησε μαθήματα Ισπανικών” και προσθέτει “ θα τον βοηθήσει και στην καριέρα του καθώς έχει ήδη αποκτήσει γνήσια καταλανική προφορά”.

Παράλληλα μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγω για συναυλίες που έκανε ο καταξιωμένος τραγουδιστής στον κήπο του σπιτιού του. “Ήταν μόνος του, δεν υπήρχε κανείς γύρω του και τραγουδούσε συνέχεια το -Ένας κόμπος η χαρά μου κι όμως αν θα ΄ρθεί.... στάλα στάλα θα στη δώσω για να δροσιστείς” μας εκμυστηρεύεται χαρακτηριστικά.

Ο Ηλίας Μόσιαλος φέρεται να δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει το ζευγάρι να ξανασμίξει. Ο κύριος Παπανδρέου έχει πάρει το θέμα στις πλάτες του καθώς ο κ. Νταλάρας του διεμήνυσε ότι αν χωρίσει με την Άννα θα τον θεωρεί προσωπικά υπεύθυνο και  θα σταματήσει για πάντα το τραγούδι. Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο δεν απορεί κάνεις γιατί ο πρωθυπουργός ξοδεύει από το πολιτικό του κεφάλαιο για να τους τα ξαναφτιάξει.         ΠΗΓΗ         ellinofreneia   

Δεν υπάρχουν σχόλια: