Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ . ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!! [ PHOTOS ]

Τ
ουρνουά για την συμπλήρωση 120 χρόνων ζωής της Παναχαϊκής - αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Σπανοσωτηρόπουλου διεξήχθη χθές το μεσημέρι και μάλιστα με φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό της Αγάπης.
Μάλιστα ο Δημήτρης Κύζας και το υπόλοιπο Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισαν να τιμήσουν τον Αντώνη Αντωνιάδη για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Στέλιο Μανωλά για την προσφορά του στην ΑΕΚ και στην Εθνική ομάδα, τον Έλβιο Μάνα για την προσφορά του στην Παναχαϊκή και τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, αρχηγό της Παναχαϊκής την περασμένη σεζόν που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Συμμετείχαν οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού (Παναχαϊκή - ΠΑΟ 0-2) και οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και της Καλαμάτας (3-0). Κάποιοι ανεγκέφαλοι (με κράνος στο κεφάλι) προσπάθησαν να αμαυρώσουν και αυτό τον αγώνα προκαλώντας επεισόδια με 30 οπαδούς της ΑΕΚ που θέλησαν να παρακολουθήσουν τους παλαίμαχούς τους. Δεν σεβάστηκαν ούτε τα 120 χρόνια της Παναχαϊκής, ούτε τα παιδιά με ειδικές ανάγκες για τα οποία γινόταν ο αγώνας.     του Μάνθου Ευαγγελίου     ΠΗΓΗ   dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: