Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΦΕΤΙΧ ΤΟΥ....ΧΕΙΜΩΝΑ !!! [ MIA EYΓENIKH ΧΩΡΗΓΙΑ ΤΟΥ....ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ]


Ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ του χειμώνα λόγω...της γενικής οικονομικής κατάστασης και κυρίως τής τιμής του πετρελαίου  είναι το τσουτσουνοσκουφάκι !!!  Προστατεύει τα @......@ σας από το κρύο, αλλά η ιδιότητά του δεν φτάνει μόνο μέχρι εκεί !!! Τό τσουτσουνοσκουφάκι όπως και πολλά άλλα αξεσουάρ είναι ένα από τα φετίχ των ανδρών.

Η αγορά του έχει χαμηλό κόστος με αποτέλεσμα σε μια γκαρνταρόμπα να ανακαλύπτουμε περισσότερα από ένα. Επίσης είναι από τα λίγα αξεσουάρ που δεν περνάνε απαρατήρητα, εφόσον το μάτι τών γυναικών «αναγκαστικά» θα πέσει πάνω του , είτε το κρατάτε, είτε το φοράτε!

Μπορείτε να επιλέξετε πολλά και διαφορετικά σχέδια, διαφορετικά χρώματα και υφάσματα χωρίς να περιορίζεστε. Το σημαντικό είναι να τα συνδυάζετε αρμονικά με το υπόλοιπο ντύσιμό σας. Το χρώμα που θα φορεθεί φέτος είναι το πράσινο με μπλέ και μαύρες ρίγες.  Τσουτσουνοσκουφάκι...το συνστά η κυβέρνηση εθνικής...σωτηρίας και συμπεριλαμβάνεται στις νέες πρωθυπουργικές...εξαγγελίες. Τσουτσουνοσκουφάκι  για να έχετε τα @.....@ σας ήσυχα και...ζεστά !!! Τσουτσουνοσκουφάκι...με σήμα τον....μπουμπούκο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: