Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 4 - 1 !!!

Η Παναχαϊκή πήρε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και....μεγάλη βαθμολογική ανάσα.Τεσσάρα για την Παναχαϊκή επί του Θρασύβουλου, στο γήεπδο της Αγυιάς. Η "κοκκινόμαυρη" ομάδα, είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και με το τελικό 4-1 επί της Φυλής, πήρε πολύ σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η πατρινή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 32' με γκολ που σημείωσε ο Φουρτάδο έπειτα απο σέντρα του Ατματζίδη. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς μόλις δύο λεπτά αργότερα στο 34' ο Ουρτάδο έκανε το 2-0. Η Παναχαϊκή, ήθελε να "τελειώνει" πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου και ο Ντίνας έκανε το 3-0 στο 45'.

Στο β' ημιχρονο, η ομάδα του Θρασύβουλου δεν είχε και πολλά να κάνει απέναντι στην Παναχαϊκή, που δεν έχασε ευκαιρία να φτάσει τέσσερα τα τέρματα. Έτσι, στο 77' και πάλι ο Φουρτάδο έκανε το 4-0. Ο Θρασύβουλος, όμως κυνήγησε το γκολ, για την τιμή των όπλων και μείωσε σε 4-2 στο στο 83' με τον Βλάχο.


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Φυντάνης):Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοιλιάρας (50’ Κοκκίνης), Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Μενδρινός, Φούφουλας, Ατματζίδης (59’ Κυβελίδης), Ουρτάδο, Ντίνας (65’ Ταφίλι), Φουρτάδο
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Κακαβάς, Βασιλείου, Σύρος, Ψάνιος, Νικολάου (67’ Βλάχος), Καρλόπουλος (81’ Μουκίδης), Βάτσι, Σκονδράς, Παναγιωτάκος (46’ Καρράς)             

Δεν υπάρχουν σχόλια: