Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο2 . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ....ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΛΑΦΤΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ !!!



Μέτρα, Μέτρα, Μέτρα που θα εφαρμοσθούν τώρα με συμπληρωματικό προϋπολογισμό αλλά και δεκάδες υπουργικές αποφάσεις και εφαρμοστικούς νόμους αλλά  και δέσμευση της Βουλής για σειρά επώδυνων παρεμβάσεων ακόμη και στην Εθνική Συλλογική Σύμβαση με πρόβλεψη για νομοθετημένο από τη κυβέρνηση ελάχιστο ύψος μισθού καταγράφουν τα αναλυτικά κείμενα του νέου Μνημόνιου. Κατατέθηκαν  για να λάβουν τη ψήφο της Βουλής και θα δεσμεύουν τη χώρα έως και το 2015.
Προβλέπουν συμπληρωματικό προϋπολογισμό με μαχαίρι σε επιδοτήσεις κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών, εφημεριών ιατρών, αμοιβών αντιδημάρχων, στο φάρμακο, στις επενδύσεις, στις συντάξεις για να βρεθούν τα 3,2 δις ευρώ που θα κλείσουν την «τρύπα» του 2011.  Με ξεχωριστή πράξη προβλέπεται η αναδρομική περικοπή μισθών στις ΔΕΚΟ  και δεκάδες άλλες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν τις επόμενες εβδομάδες.
Ακολουθούν, τον Ιούνιο νέα μέτρα αξίας τουλάχιστο 5% του ΑΕΠ (11 δις ευρώ) που θα ισχύσουν την τριετία 2013- 2015, αλλά και πολλές διαθρωτικές παρεμβάσεις στο εργασιακό, στην απελευθέρωση των αγορών, στις τράπεζες και στις ιδιωτικοποιήσεις.    'Ολο το νέο μνημόνιο ΕΔΩ !!!   Μνημόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: