Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γιώργος Νταλάρας . ΕΣΠΕΙΡΕ....ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ....ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ !!! [ video ]

Έντονα αποδοκιμάστηκε από ομάδα πολιτών ο Γιώργος Νταλάρας, κατά την διάρκεια συναυλίας αλληλεγγύης την οποία έδινε στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Κακούρης» στο Ίλιον την Δευτέρα.
Πολλοί από τους παρευρισκόμενους «υποδέχτηκαν» τον καλλιτέχνη με καφέδες και γιαούρτια, ενώ ο ίδιος αντέδρασε ψύχραιμα και μάλιστα ανέφερε: «Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν».

Αποδοκιμασίες δέχτηκε και πριν από λίγες ημέρες στη Νίκαια, καθώς ο Γιώργος Νταλάρας πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο συναυλίες αλληλεγγύης σε γειτονιές της Αθήνας.                 
         

Το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 σου έγραφα !!!       ΛΥΠΑΜΑΙ.....

   ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ....ΨΑΡΙΑ!!! Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ.....ΓΕΝΙΚΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ....ΤΡΟΙΚΑ!!!Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ....ΚΟΦΙ ΑΝΝΑΝ!!! ΑΝΝΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ!!! ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ Γ'ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΣΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΗΣΟΥΝ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΔΠΛΑ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ [ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΤΣΑΚΝΗΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΚΟΤΣΙΡΑΣ κ.α. ] ΝΑ ΕΝΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ  ''ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ''. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ''Η ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΤΟ ΧΑΟΣ'' ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ''Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ.'' ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ??? ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ''ΝΤΑΛΑΡΑ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ''ΡΑΓΚΟΥΣΗ'' ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.  ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ  ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...ΝΤΑΛΑΡΑ.  ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΨΗΛΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ !!! ΛΥΠΑΜΑΙ !!! ΛΥΠΑΜΑΙ !!! ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ [κύριε] ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ''Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ''  ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ  ΑΝΗΚΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ....ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!! 

http://patrinaki.blogspot.com

        

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν με πείθεις ότι ήσουν και τόσο φανατικός του Γιώργου... Επιπλέον δεν διάβασα πουθενά, τις αιτίες για τις οποίες έπαψες να είσαι, στην περίπτωση που λες αλήθεια. Δηλαδή όποιος διαφωνεί με τις απόψεις σου, πρέπει να σε ψάξει να σε βρει και να σου ρίξει καρέκλες και γιαούρτια ή να σε λυντζάρει κιόλας. Άυτό είναι το δίδαγμα? Αυτό που έγινε χθες, επειδή ήμουν εκεί, έγινε απο μια μικρή ομάδα ατόμων, οργανωμένα, δηλαδή είχαν μαζί τους αυγά, γιαούρτια και όλα τα υλικά που είναι απαραίτητα για μια πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων. Αυτό μπορεί να το βεβαιώσουν όσοι ήταν εκεί και είδαν όλη την συναυλία.
Ανδρέας

Patrinaki είπε...

Δεν θα διαβάζεις καλά φαίνεται!!! ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2 ΛΥΠΑΜΑΙ.Για την....ταμπακέρα τίποτα ???