Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 3 - 0 !!! ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ...ΦΟΥΡΤΑΔΟ...

Ρεσιτάλ Φουρτάδο και μια ακόμη νίκη για την...Κυρία !!! Το σκορ άνοιξε στο 35' με τον "κοκκινόμαυρο" παίκτη να εκμεταλευεται την ολιγωρία της άμυνας των αντιπάλων και με πλασε να "αδειάζει" τον γκολκήπερ των φιλοξενούμενων. Στο σημείο αυτό, η πατρινή ομάδα ανέβασε ρυθμούς, έχοντας πλέον την πλήρη κατοχή της μπάλας στο γήπεδο.
Το δέυτερο τέρμα ήρθε στο 44' με τον Φουρτάδο να σκοράρει μετά από σέντρα του Ουατάρα. Ενώ, το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε και πάλι με τον Φουρτάδο στο 51' μετά απο γύρισμα της μπάλας απο τον Ντίνα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλατσούκας (Ηπείρου), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Λαμπρόπουλο, Κοιλιάρα, Ουαταρά, Μ' Πιά της Παναχαϊκής και στους Καραγιάννη, Γεωργίου της Αναγέννησης Επανομής.


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Παπακώστας) Πουρής, Ντίνας (57' Σκαρτσίλας), Φουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Κοιλιάρας, Βλασόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κοκκίνης (29' λ.τ. Πακάλτσης), Ατματζίδης, Ουαταρά (80' Μαπούκου).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: (Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Γεωργίου (46' Παγώνης), Καραμανλής, Παπαζούδης, Ασλανίδης, Πολίτης, Κουτίδης (55' Γεωργιάδης), Καραγιάννης, Κάτσε, Γκέσιος (72' Μπεκιάρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: