Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΔΗΜ.ΑΡ . ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ & ΝΕΑ....ΣΟΣΙΑΛ - ΔΗΜ.ΑΡ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ !!!



Επισημοποιήθηκε σήμερα το πρωί  σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρέστη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης και στελέχη της Κίνησης για μία Νέα Σοσιαλδημοκρατική Συμφωνία !!! που συγκροτήθηκε από πρώην στελέχη του ΠαΣοΚ, τους αποκαλούμενους «λοχαγούς» που πρόσκεινται στον λεγόμενο «εκσυγχρονιστικό χώρο» !!! η συμμαχία των δύο κινήσεων. 

Την διακήρυξη συνεργασίας με την ΔΗΜΑΡ υπογράφουν οι
  Δήμος Δασκαλάκης, Κώστας Καραγιαννάκης, Βασίλης Κόκκας, Μανώλης Κρητικός, Βαγγέλης Μαλέσιος, Στέφανος Μανίκας, Γιάννης Νικολάου, Τάκης Σκαρτσολιάς και Μηνάς Σταυρακάκης.

Τα στελέχη της Κίνησης ανέφεραν ότι επιδίωξή τους είναι ο πολιτικός χώρος της σοσιαλδημοκρατίας «να επανακτήσει την πολιτική πρωτοβουλία» με καθαρές και υπεύθυνες προτάσεις κυβερνητικής διεξόδου απέναντι στις ιδέες και τις πολιτικές του νεο-φιλελευθερισμού !!!. Από την πλευρά του, ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε σημαντική την στήριξη της Κίνησης, εστιάζοντας στο ζήτημα της ανασυγκρότησης του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού και δίνοντας έμφαση στη δυνατότητα να διαμορφωθούν οι συνθήκες για μια αριστερή σοσιαλδημοκρατική λύση για τη χώρα !!!.

Τα πρώην στελέχη του ΠαΣοΚ, επισημαναν ότι συμμετέχουν στον πολιτικό αγώνα για την ευρύτερη δυνατή εκλογική επιτυχία της ΔΗΜΑΡ, αλλά δεν θα είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: