Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ???

Ε, όχι ρε φίλε!

Σε κορόιδεψαν οι σοσιαλιστές, σε κορόιδεψαν οι δεξιοί, τώρα είσαι έτοιμος να την πατήσεις και από τους νεοναζί;
Δεν θα σου πω τη γνώμη μου γι' αυτούς, ούτε τι λένε άλλοι. Το μόνο που θα κάνω, είναι να σου δείξω τι λέει η ίδια η Χρυσή Αυγή για τον εαυτό της. Και μετά, θα σου δείξω και τι έλεγε λίγο καιρό πριν, τότε που δεν κρυβόταν τόσο όσο σήμερα, επειδή δε σκεφτόταν τις εκλογές.
Για αρχή, για διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τις τωρινές επίσημες θέσεις της οργάνωσης. Εκεί θα βρεις προγραμματικές δηλώσεις όπως:
  • «Απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου και ενσωμάτωση στη μητέρα πατρίδα». Να μας τη χαρίσουν δεν πρόκειται, φαντάζομαι το καταλαβαίνεις. Οπότε μιλάνε για πόλεμο.
  • «Όλοι οι Έλληνες στρατεύονται υποχρεωτικά στο 18ο έτος της ηλικίας τους». Όλοι! Τι να τις κάνεις τις σπουδές στον πόλεμο, άλλωστε;
  • «Σε όσους αρνούνται να πράξουν το καθήκον τους προς την πατρίδα, τους αφαιρείται η ιθαγένεια και αποβάλλονται από την κοινωνία». Πώς μπορεί να αποβληθεί κάποιος από την κοινωνία; Με εξορία, ίσως; Θα ξανανοίξουν τη Γυάρο και τη Μακρόνησο;
  • «Αναβάθμιση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης και παιδείας με Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά». Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Το έλεγε και ο Παπαδόπουλος. Ξέρετε, αυτός που έστελνε τους αντιφρονούντες στα νησιά, που είπαμε και παραπάνω...
  • «Πλήρη πολιτικά δικαιώματα ΜΟΝΟ στους Έλληνες και τις Ελληνίδες στο γένος και την συνείδηση». Σιγά μην έλειπε το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από προγραμματικές θέσεις ξεπατικωμένες από τη Χούντα.

Αυτές είναι μερικές από τις πρόσφατα διατυπωμένες θέσεις της Χρυσής Αυγής, τις οποίες δηλώνει ανοιχτά πως θέλει να εφαρμόσει με τη δύναμη που θα της δώσει η ψήφος σου.
Το σκέφτεσαι ακόμα; Περίμενε, υπάρχουν και καλύτερα. Διότι η Χρυσή Αυγή δεν ήταν πάντα τόσο light. Λίγους μήνες πριν, τότε που δεν είχε λόγο να σε καλοπιάσει για να την ψηφίσεις, το πολιτικό πλάνο της οργάνωσης περιείχε κι άλλες θέσεις, όπως:
  • «Διάλυση του μορφώματος των Σκοπίων, σύνορα με την Σερβία». Κι άλλος πόλεμος, γιατί αυτός για τη Βόρειο Ήπειρο δεν είναι αρκετός.
  • «Απελευθέρωση των Κατεχομένων. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η Τουρκία είναι αυτή της ισχύος και των όπλων». Ω ναι. Κι άλλος πόλεμος. Τώρα που πήραμε φόρα, ας κάνουμε δυο-τρεις.
  • «Καταγγελία των Συμφωνιών (GATT, Μάαστριχτ κ.α.) και των Διεθνών Οργανισμών (ΕΟΚ, ΝΑΤΟ), που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας». Έξω από ΕΕ, έξω από ΝΑΤΟ, προφανώς έξω και από την Ευρωζώνη.
  • «Άμεση στράτευση στα 18, ανδρών και γυναικών». Το είπαμε και πριν, αλλά εδώ είναι πιο ξεκάθαρο. Με τόσους πολέμους, πρέπει να έχουμε άφθονα 18χρονα παιδάκια να στείλουμε στο μέτωπο...
  • «Ο Τύπος εκφραστής των συμφερόντων του Έθνους και της Ελληνικής Κοινωνίας». ΥΕΝΕΔ το λένε.
  • «Όχι στους μεικτούς γάμους, όχι στις ανεξέλεγκτες αμβλώσεις, που οδηγούν του Έθνος μας στον φυλετικό του θάνατο». ... Δε σχολιάζω άλλο.


    Τώρα, δεν έχεις δικαιολογία. Τώρα, ξέρεις. Τώρα, αν τους ψηφίσεις, δε δικαιούσαι μετά να λες "με κορόιδεψαν".
    Σκέψου και αποφάσισε.              ΠΗΓΗ      salata tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: