Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Google «Zeitgeist». Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΛΕΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ....ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ !!!

«Εξαρχής είχα τονίσει ότι ως Έλληνες πρέπει να αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη των αποτυχιών μας» ανέφερε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (ΣΔ), Γιώργος Α. Παπανδρέου, σε ομιλία στο ετήσιο Συνέδριο της Google «Zeitgeist» στο Λονδίνο.
Ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «πάλεψα για να ανταποκριθεί η Ευρώπη, η οποία το έκανε με αλληλεγγύη στους Έλληνες και στους άλλους λαούς, με νέους θεσμούς, με το μεγαλύτερο πρόγραμμα οικονομικής διάσωσης στην παγκόσμια ιστορία και με το μεγαλύτερο “κούρεμα” χρέους στην ιστορία».
Ωστόσο, επισήμανε ότι «οι αγορές αντί να ηρεμήσουν παραμένουν ανήσυχες, επιθετικές και κερδοσκοπικές, γιατί η Ελλάδα δημιουργεί ένα προηγούμενο που αναδεικνύει την ενυπάρχουσα αδυναμία στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα σήμερα καθώς και τα προβλήματα του ανεπτυγμένου κόσμου, όπως αντιμετωπίζει τις αγορές».                                                                   Παρότι έχει όλα τα μέσα και την προβολή επιχειρεί να κάνει την κρίση που σοβεί στο 1/3 της Ευρώπης δικό μας πρόβλημα. Παρότι ή κρίση είναι ευρωπαϊκή έβαλε τους Έλληνες να  την πληρώσουν. Για όλα αυτά ο Παπανδρέου θα απολογείται εσαεί Όπως ο Κοκός για την χούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: